2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره.اقاش که بمیره ارثش مال توه.دوما بازم هر سال به سکه میگیرن

آدم بد هیچیش نمیشه  خواهر من ،دنبال مهریه نبودم چون زندگیم تباه کرد میخواستم بگیرم تا بسوزه اما دیگ بخاطر طلاق بیخیال شدم 

حساباشو خالی کرده بود بهم گفتن هیچی تو حسابش نیس ببندیم منم گفتم نه زرنگ بود همشو انتقال داده بود

باید قبل اینکه بفهمه میکردی خب

”با کسی باشید که کِیف کنه از داشتنتون“ همین!

شوهرت اگه کار نمیکنه میره اعسار میزنه و برات قسطی میکنن،هیچیم ب اسم خودش نداره یعنی داره ثابت میکنه ...

از کارت مادرش استفاده می‌کنه جالب اینه همه جا هم مادر عفریتش میگه مهریشو داریم میدیم با پول ما فلان چیز خریده 

خیانت کرد . و همسر خوبی رو از دست داد . آدم بدشانسی بود

آدما داخل خونه و بیرون خونه فرق داره اخلاقاشون

شوهر منو هر کی میبینه عاشقش میشه وای چه مظلوم چه مودب چه خوب ، چیزیم میگم میگن نه تو مشکل داری لابد نمیبینی

دیگه نمیدونن پیرم کرده چه کارا باهام که نمیکنه

اصلا پولدار نبود ولی از همسرش متنفر شده بود و می‌خواست دیگه نبینه همه مخالف بودیم خونه اش رو بده به ...

خب خونه و ماشین داشته دیگ برا من فقط خودش بود و اخلاقای گوهش اون یکم پولی که داشت هم دو تایی جمع کرده بودیم که زود رفت داد برای مادرش طلا و.. خرید 

از کارت مادرش استفاده می‌کنه جالب اینه همه جا هم مادر عفریتش میگه مهریشو داریم میدیم با پول ما فلان ...

شوهر منم همینه از کارت پدرش استفاده میکنه ولی بازم حسابشو ببند، بالاخره ی جایی نیاز پیدا میکنه ک بخواد با حساب خودش کار کنه، اونوقت میاد ب دست و پات میوفته

باید قبل اینکه بفهمه میکردی خب

خب بهم خیانت کرده بود وقتی هم که فهمید که خیانتش لو رفت گذاشت رفت منو تو اون مدت من حالم بد بود اصلا به فکر طلاق و اینا نبودم که اون زرنگی کرده بود 

آدما داخل خونه و بیرون خونه فرق داره اخلاقاشونشوهر منو هر کی میبینه عاشقش میشه وای چه مظلوم چه مودب ...

چی بگم 

سالهاست دوستیم و می‌دونم آدم خوبی هستن. از زبان همسر الانشونم زیاد می‌شنوم که آدم خوبی ان. 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

چی بگم سالهاست دوستیم و می‌دونم آدم خوبی هستن. از زبان همسر الانشونم زیاد می‌شنوم که آدم خوبی ان.

حتما این یکیو دوست داره