2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج‌نکردن؟

بعضیا شون کردن و زندگیشون بالا پایین داره بستگی به انتخاب داره

اوناییم که ازدواج نکردن خوشبخت هستن و مدام درحال عشق و حالن

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

از اطرافیان خودم طلاق گرفت و ده ساله مجرده هنوزم میگه نمی‌خوام ازدواج کنم چون راحته

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

من یه بچه هم دارماینی ک میگی چندسالش بود جداشده؟

نمیدونم ولی خیلی جوان بود دخترش 5 سالش بود الان هم خودش نکرده هم دخترش باهم دیگه کار میکنن و خودشون آقای خودشونن خیلی خوشبختن واقعا

من یه بچه هم دارماینی ک میگی چندسالش بود جداشده؟

عزیزم طلاق قانونی بهتر از طلاق عاطفی هست چون این جور خانواده ها تاثیر بد روی بچه می‌زاره و کلی عصبی میشه، از جمله خودم که همیشه میگفتم کاش مامان بابام جدا میشدن

منم دوست دارم همینکارو کنم با بچم تنها زندگی کنم

اگه شرایط زندگیت بده مشاور رفتی و درست نشده این بهترین تصمیم هستش

بچه رو هم بدین به کسی که وضعیت مالی خوبی داره تا وقتی بزرگ بشه