2821
2789

روزای تخمک گذاری یه روز درمیان ولی بقیه اش هرموقع تو تقویم واسه بچه دار شدن خوب بود

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در زمان تخمک گذاری یه شب درمیان، رابطه داشته باشین بعدش بعد از اتمام رابطه پاهاتون به دیوار تکیه بدین و حدود یک ربع همونجوری بمونین تا اسپرم وارد واژنتون بشه

پلی کیستیکم دو سال اقدام ولی هیچی

منم پلی کیست دارم البته مجردم 

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

پروژسترون

این فقط باعث میشه پریودت منظم بشه داروهای گیاهی مصرف کن

هر فردی که با شما مهربان است عاشق شمانیست، برخی از مادران فرزندانشان را درست تربیت کرده اند.    

مثل چی

من خودم رازیانه ،تخم هویج،بابونه،تخم شوید و با تخم گشنیز دم میکنم البته جدا جدا

پلی کیستیکم دو سال اقدام ولی هیچی

منم دوران مجردی پلی کیستیک بودم و از اون ی مقدار تاریخ پریودم عقب می افتاد 😔ماه اول اقدام باردار نشدم ماه دومم 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍

من خودم رازیانه ،تخم هویج،بابونه،تخم شوید و با تخم گشنیز دم میکنم البته جدا جدا

هر چند روز ی بار میخوری؟ چجوری مصرف میکنی با نبات یا چی 🥲میشه ب منم بگی 

موفق شدی باردار شدی؟ 

ب نام خدایی ک بودنش جبرانیست برای تمامی نبودن ها 🤍💎خداجون یادته چقد سختی کشیدم... چقد تلاش کردم... من ی عاشق واقعی بودم.. اما نشد 🫠❤️‍🩹فکر میکردم کنارم گذاشتی و فراموش کردی بنده ای مثل من داری اما اشتباه میکردم. تاریخ 1404/04/28من عروس شدم 💗🫠برای خوشبختیم دعا کنید 😍💗🫠در حال اقدامم دعا کنید خدا بدون دردسر بهم ی نی نی فقط 1 نی نی بده چون تنبلی شدید دارم 🥴مامان جون ب انتظار روزی هستم ک بیای تو دلم و ی روزی ک بتونم بغلت کنم دیگ اون روز من هیچ خاسته ای از خدا ندارم 😍