2777
2789
عنوان

دوستای گلم حالم خوب نیست

269 بازدید | 28 پست

چند روز سر نمی‌زنم اینجا چون شرایط روحیم اصلا خوب نیست ،نمی تونم بیام 

ازتون می‌خوام از ته دلتون برای دخترم دعا کنید که حالش خوب باشه 

از همه دوستای قشنگم که دعا کردید ممنونم .منتظر میمونم جواب آزمایشهای دخترم بیاد بعد ببرمش سونو 

اگر مجالی موند برام میام خبر میدم .ازتون خواهش میکنم براش خیلی دعا کنید 

خیلی خیلی 

خدایا پناهم باش 

خدایا شکرت__یا مادرم فاطمه زهرا___یاحسین___یا مهدی ادرکنی __

چیه بیماریشون

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

عزیزم دعاش کردم اگه قابل باشم بهترینها مال قلب شما و دختر پاکت

میتونم بپرسم مشکل چیه؟

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شفا بده

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چشم دورت بگردم

عزیزم الهی دلت شاد بشه 🫂

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

پریود شدن هم انقدر فاجعه نیست کمی اروم باش.خواهر زاده منم پریود شد اونم ۱۱ سالشه.

تلاش کردن جلوشو بگیرن نشد

سن بلوغ اومده پایبن بخاطر تغذییه ابو هوا 

سزاوار خداحافظی بهتری بودم🍂

عزیزم دعاش کردم اگه قابل باشم بهترینها مال قلب شما و دختر پاکتمیتونم بپرسم مشکل چیه؟

تو‌تایپم های قبلیم هست 

دخترم رو بردم چکاپ که پروتیین تو آزمایش ادرار دفع می کرد چند بار تکرار کردم که گاهی مثبت شد گاهی منفی برای اطمینان بردم سونو که آسیب به هر دو کلیه رو نشون داد 

دکتر متخصصم آزمایش تکمیلی وسونو مجدد نوشته 

تو رو خدا براش دعا کنید 

پریود شدن هم انقدر فاجعه نیست کمی اروم باش.خواهر زاده منم پریود شد اونم ۱۱ سالشه.تلاش کردن جلوشو بگی ...

دخترم کلیه های مشکل دارن 

دیگه نه قدش نه هیچیش برام مهم نیست فقط فقط سلامت باشه