2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معمولی بود یا رلضی بودی؟؟نهلیی هم پوشش میده؟؟

استاد معروفیه ، مطالب رو خوب توضیح میده تستم زیاد حل میکنه ، من تو آلفا باهاش کلاس داشتم حتی سوال های تکلیفایی که میده که حلش داخل پنل هست، یه دوره جدا برای امتحان نهایی داشت ولی برای کسایی که سالیانه بودن رایگان بود، من با آریان حیدری هم قبلا کلاس داشتم نسبت به اون که خیلی جاها فرمول هارو حفظ میکردم ، کرمی خیلی عمقی تر توضیح میده فقط یکم صحبت کردنش کنده که میتونی بذاری روی دور تند و ببینی 

من ریاضی رو با استاد کرمی داشتم خیلی راضی بودم. فقط اگر ضعیفی دوره عادی رو ببین سمت پیشرفته نرو اصلا! 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

دوره عادی همون سالیانه میشه درسته؟

آره وقتی ثبت نام کنی همه خدمات باز میشه برات 

مدتی است یادمان رفته پسری مانده از تبار علی(ع)💚  روزی تو خواهی آمد از کوچه های باران🌧️     تا از دلم بشویی غم های روزگاران❤️  “سنصلی فی القدس ان‌شاءالله„🇵🇸🤍   ایشالا روز واقعه بهونه گیر نشیم ایشالا جا نمونیم از سپاه کربلا.... 

آره وقتی ثبت نام کنی همه خدمات باز میشه برات 

آره وقتی ثبت نام کنی همه باز میشه برات