2777
2789
عنوان

اونایی که از شیرخشک سردرمیارن بیاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 131 بازدید | 22 پست
مثلا ساعت چند؟شب

هر ساعتی که بچه می‌خوابه به عنوان خواب شب.

پسر من ۱۱ می‌خوابید من ۱۰ بهش غذا میدادم یه کم باهاش بازی می‌کردم تا خسته بشه

۱۱ می‌خوابید تا ۷ صبح.البته از ۴ ماهگی دیگه واسه شیر بیدار نمیشد شبا

دنیا مال همه،بیخیال همه،من با تو حالم خوبه فقط💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر خشک باعث کاهش وزن نمیشه،لطفا انقد شیرشو‌عوض نکن بچه حالش بد میشه،اگه شیر خشک باعث یبوست یا اسهال یا حساسیت شد بایدطبق نظردکتر عوض کنی نه سرخود، در عوض غذای کمکی مقوی به بچه بده جون بگیره،پسر منم ۹ ماهشه فعالیتش زیاده دیر وزن میگیره شاید ماهی ۲۰۰ گرم 

بگو دکتر ویزیت کنه برات 

ما تروبیتول و AR میدیم یا نان۱ 

قاطی 

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بنظرتون شیرخشک و عوض نکنم دیگه؟

به نظر من بچه رو اذیت نکن همینو بهش بده و برای وزن گیری غذای مقوی بده.دکتر من که کلا عقیده داشت تا یکسال شیرخشک بدم.

نون خیلی تاثیر داره تو وزن گیری.من به پسرم نون سنگک میدادم.یه تیکه میدادم دستش با لثه هاش فشار میداد تا بخوره درد و خارش لثه هاشم کم میشد چون داشت دندون درمیاورد

به نظر من بچه رو اذیت نکن همینو بهش بده و برای وزن گیری غذای مقوی بده.دکتر من که کلا عقیده داشت تا ی ...

ممنون.

دست بچه ۱ ساله میشه کوکو بدم خودش بخوره، تو گلوش گیر نمیکنه؟نون میدم ، همسرم می‌ترسه.

ممنون.دست بچه ۱ ساله میشه کوکو بدم خودش بخوره، تو گلوش گیر نمیکنه؟نون میدم ، همسرم می‌ترسه.

منم خیلی میترسیدم تا ۸ ماه غذای میکس شده میدادم بعدش دیدم علائم بدی نشون میده یه تیکه هویج یا سیب زمینی  یا برنج له نشده میرفت تو گلوش عوق میزد دکتر بهم گفت اگه عادت کنه دیگه سخت درست بشه بچه ی فامیلمون تا ۴ سالگی غذای میکس بهش میدادن.

غذای انگشتی بهش بده.کتلت کوکو اما حتما کنارش بشین تا خودش برداره و بخوره.

اینجوری حرکات دست و چشم و مغزشم هماهنگ میشه.

من نون تست یا سنگک کوچیک کره و پنیر میزدم میذاشتم جلوش خودش می‌خورد.