2777
2789
عنوان

بچه ها دختر لوس چجوریه

88 بازدید | 6 پست

پارتنرم بهم گفت جدیدا خیلی بی جنبه شدی علتش چیه و قبلا هم بگم‌گفت خیلی لوسی ی بارم گفت سوسول مشخصات ی آدم این شکلی چجوریه مگه؟چیکار کنیم اینجوری نباشیم؟ یادم‌نمیاد لوس رو برای چی‌گفت اما سوسول و بی جنبه برای این بود که ی عکسی بود تو اینستا میگفت هرکی عاشق منه اسم این سریال بلده راهنمایی میکنم یوسف پیا... براش فرستادم گفت پیام‌رسان خوندید گفتم برو بلاکی گفت نه نه ببخشید جومونگ بعد گفت نهه مختار  گفتم پس میرم از کسی که عاشقمه میپرسم گفت از هرکی بپرسی همینو میگه و دوباره خندید راستم گفت از داییم که خیلی دوستم داره پرسیدم اونم گفت جومونگ با کلی استیکر خنده با دوتاشون قهر کردم بعدشم سر سنگین جوابشو میدادم هعی استیکر خنده میفرستاد گفتن چیه گفت ناراحت میشی خیلی با نمک میشی هعی میرفت رو مخم من ۱۹ سالمه اون ۲۷ چیکار کنم لوس نباشممم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها بگووو pms بودی خب اون باید درک pmsو داشته باشه

روم نمیشه بگم بهش اصلا آنقدر راحت نیستیم باهم نمیخوامم رو بدم بهش انقدر راحت بشیم ولی بیچاره هعی میگه چرا بی جنبه شدی منم همش میگم نمیدونم خودشم آنقدر سادس قبلا دوست دختر اینا نداشته بفهمه خواهر و مادرش خیلی مذهبین میترسم فک کنه کلا اخلاقم اینه سرد بشه البته خودش میدونه قبلنا خیلی با جنبه بودم جز این دوران زمانی دیگه هرچی بگه پا ب پاش میخندم هوف کاش روم میشد 

روم نمیشه بگم بهش اصلا آنقدر راحت نیستیم باهم نمیخوامم رو بدم بهش انقدر راحت بشیم ولی بیچاره هعی میگ ...

خب دیگه وقتی داره خودش میپرسه..

حالا اشکال نداره ولی یوقت دیدی داره بحث و دعوا میشه بگو بالاخره باید درک کنه

خب دیگه وقتی داره خودش میپرسه..حالا اشکال نداره ولی یوقت دیدی داره بحث و دعوا میشه بگو بالاخره باید ...

نه دیگه باز گفت شوخی کردم و اینا منم دیگه گفتم تا بیخ پیدا نکرده ول کنم