2777
2789
عقد نه ولی عروسی چرا. بنظرم اینکه منتظر شی پدرشوهرت بیاد دنبالت فقط اوضاعو وخیم می‌کنه ولی حتما صبر ...

عزیزم حس میکنی امسال اونیکه می‌خوام میارم؟

یاسین بهم فکر میکنه ممکنه برگرده؟ 

روزی صد بار به مو میرسه. پاره هم میشه. من هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم. هی گره میزنم.

عزیزم حس میکنی امسال اونیکه می‌خوام میارم؟یاسین بهم فکر میکنه ممکنه برگرده؟

انشالله بیاری گلم‌.....

راستش حس میکنم از ای یاسین چیزی برات در نمیاد حتی اگر برگرده. 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه دو راهی ؟به من چ احساس وفکری داره؟

بین دو راهی مونده برای همین فاصله گرفته کمی و شاید اشتیاق درونی قبلی رو نداشته باشه نسبت بهت ولی هنوزم فکر می‌کنه بهت کم و بیش 

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883

عقد نه ولی عروسی چرا. بنظرم اینکه منتظر شی پدرشوهرت بیاد دنبالت فقط اوضاعو وخیم می‌کنه ولی حتما صبر ...

تاپیکمو خوندی؟ اخه خیلی بحث کردن فک نکنم زنگ بزنن دعوت کنن 

حتی شوهرم میگه زنگ بزن ب بابام

ماه تولدم و خصوصیاتمو بگو

خانواده ع مهرماه منو از خانوادم خواستگاری می کنن؟

تاپیکمو خوندی؟ اخه خیلی بحث کردن فک نکنم زنگ بزنن دعوت کنن حتی شوهرم میگه زنگ بزن ب بابام

همون پست اولشو خوندم که چی شده اینا ولی توضیحات بعدی رو نه. بنظرم بهیچ وجه شما زنگ نزن به باباش فردا خانواده ش ک هیچ خود شوهرت همینو پتک می‌کنه میکوبه تو سرت! تا بوده زن ناز بوده و مرد نیاز..! تو این موارد به حرف خانواده و مخصوصا بابات گوش کن گلم، اون همنجسا خودشو بهتر می‌شناسه. مشاوره هم ک میرید ازش بپرس چطوری با سیاست برخورد کنی که بعد ضرر نکنی 

لبخند بزن، گاه قوسی کوچک میتواند معماری بنایی را نجات دهد..
بنظرت رابطمون درست میشه ؟مثل سابق میشه باهام ؟ کی ؟

حسم اینه تو خودت بحث سرد شدنش رو پیش می‌کشی ولی اون منکر میشه و رفتارش از اینی که در حال حاضر هست برای یک مدت نسبتا کوتاه بهتر میشه

میشه یک صلوات برای ظهور امام زمان بفرستید؟حرفی نظری؟ https://abzarek.ir/service-p/msg/2031883