2777
2789
عنوان

پریشب با شوهرم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 21 پست

یکم بی سیاستی

این تا اینجاش

یجوری باشکه بازم حرفاشو بیاد بگه

ما یکبار اول ازدواج همسرم حرف مادر و خواهرشو بهم گفت

۱۳ساله دارم میگم همونو متاسفانه

دیگه م همسرم چیزی نگفتتتتتتت برام😅

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زنگ زد خونمون با بابام حرف زد بابامم هر چی از دهنش دراومد بهم گفتدیگه خودشم ک‌جواب نمی‌داد کلافه شدم ...

خیلی دهن بینه کاش محلش ندی

عذرخواهی نکن

کاری نکردی

اینهمه حرفم شنیدی

کوتاه بیا و بذارشکنار

زنگ زد خونمون با بابام حرف زد بابامم هر چی از دهنش دراومد بهم گفتدیگه خودشم ک‌جواب نمی‌داد کلافه شدم ...

شوهرت خیلی خاله زنکه 

قشنگ حرف ها مادرش رو زده بهت 

روش تاثیر گذاشته مادرش 

ما هم بحث داشتیم اکثر زن شوهرا دارن ولی دلیل نمیشه همه بفهمن که 

هر حرفی بینتون بوده اتفاق افتاده رفته گذاشته کف دست مامانش 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

چرا چند روز به حال خودش نمیذاری

خودتم همینطور چند روز به خودت استراحت بده

تا قسمت هرچیه اون میشه  زیاد متن اینا نفری‌هوا ورش داره بذا فکر کنه توهم همینطور ببینید مشکل از کجا بوده

من ادمی هستم ک خدا همه جا هوامو داشته😊                   خیلی جاها خدا معجزشو بهم نشون داده😎                               متشکرم از خدا بخاطر فرشته ای ک بهم داده ❤                     متشکرم از خدابخاطر زندگی ک بهم داده❤                                 متشکرم بخاطر تمام اون سختیایی ک کشیدم و قوی شدم و خودش هوامو داشتو نجاتمون داد🙏🙏                         خدایا برای نعمت هایی ک ب من اعطا کردی شکر میکنم     😉❤🙏                                  

ازدواجی که اولش توش حرف و حدیث باشه  آخر و عاقبتش رو خدا بخیر کنه

مادرشوهرت کنترل گر هست

شما زودرنج و حساس

شوهرت هم کم سن و متاثر

یکم سیاست داشته باش قوی‌ شو قرار نیست همش بری پیشش وقتی نمیفهمه داری خودت رو میکشی که بره بالا و راحت باشه خب معلومه نیاز به تلنگر داره بگو باشه برو باطل کن بالاخره تو خونه باید بگیری الان رهن کنیم سال دیگه دوبرابر بذاریم بریم یه جا دیگه این جور پول تو هست که بی‌ارزش میشه

بعد هم مامانت اگر دلسوز باشه به جای اینکه بگه قدر زنت رو بدون تو دوره و زمونه ای که دخترا فقط فکر پول و آسایش هستن دارم خودم رو له میکنم تا راحت باشی تا حرف نشنوی تا قصه از این جا به اونجا اسباب کشی رو نخوری تازه منت و حرف مفت بشنوم لطفا داد و بیداد و زد و خورد هم نکن فقط به روش بیار