2777
2789

متاسفانه چندتا همکار بیشعور آقا و خانوم دارم 😕 این خانوم سر تا پاشو عمل زیبایی کرد و دندوناش کامپوزیته و عمل دماغ و پروتز گونه و چونه و ژل لب و اکستنشن مژه و کاشت ناخون و هر کاری که بگین کرده 😐 کاری به این کاراش ندارم ، متاسفانه من بر اثر رژیم موهام کم پشت شده،البته حجاب دارم ، این خانوم جلو همکار مرد به من میگه کچل شدی ؟ خودش صد تا ایراد داره ، ولی تا حالا چیزی نگفتم و فقط تعریف کردم و اعتماد به نفس دادم بهش ، اینم بگم دوست دختر صاحب کارمونه و زیر آب زن شما باشید چجوری رفتار میکنید 😕😕 دیگه خسته شدم 

بهش رک بگو یه بار پرسیدی دیگه چند بار میگی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شعور شخصیت جنبه درک تزریقی نیس 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

مگه خورده بورده داری چرا میبینی بیشعوره تعریف ازش میکنی باهاش سرسنگین باش در حد سلام علیک میگه کچل شدی بگو من مثل اینایی نیستم که هر روز زیر تیغ عمل و ژلن دارم درمان داروییم رو شروع میکنم الکی

داری میگی دوس دختر صاب کار

یعنی یا سازش یا عوض کردن محل کار

بعدم این نخاله رو باهاش حرف معمولی م نباید بزنی بعد بهش اعتماد به نفس میدی!

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
بگو به ژلاتو بوتاكسات قسم روم فشاره

ببین بخدا یه روز درمیون از این آرایشگاه به اون مطب زیبایی ، از این لباس فروشی به اون آرایش فروشی ، لباسهای بشدت زننده میپوشه . متاسفانه یه کلمه بگم ۱۰۰ تا می‌ذاره روش و می‌ره تحویل صاحب کارمون میده 

داری میگی دوس دختر صاب کاریعنی یا سازش یا عوض کردن محل کاربعدم این نخاله رو باهاش حرف معمولی م نباید ...

من مثل اونا نمیتونم باشم . خیلی ایراد میگیره از من ، 

همه اش با نیش و کنایه صحبت می‌کنه و فقط میخواد منو تخریب کنه

بهتره با بی محلی باهاش رفتار کنی

بی محملی میکنم یا کم صحبت میکنم ، می‌ره به صاحب کارمون میگه فلانی خودشو گرفته و صاحب کارمون و پر می‌کنه تا الان بالای ۸ دفعه انداختنش بیرون ولی باز برگشته 

من مثل اونا نمیتونم باشم . خیلی ایراد میگیره از من ، همه اش با نیش و کنایه صحبت می‌کنه و فقط میخواد ...

منظرم از سازش این نیست مثلشون باشی

منظورم اینه یک گوشت در یکی دروازه 

بعدم تجربه شخصیم اینه کلا بیرون از خونه همینه

به ندرت پیش میاد محل کار آدمای خوبی باشن

اغلب همینه همیشه در بهترین حالت یکی هست رو اعصاب باشه

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
مگه خورده بورده داری چرا میبینی بیشعوره تعریف ازش میکنی باهاش سرسنگین باش در حد سلام علیک میگه کچل ش ...

بخدا من موهامو عالی بود از وقتی اومدم اینجا ریزش مو گرفتم الآنم موهام معمولیه ، هیچ کار و عمل زیبایی نکردم چون برام نظر دیگران مهم نیست . ولی اینا مدام اظهار نظر میکنن، مثلا همکار مردم اومده از بدن اینام داشت صحبت میکرد ، گفتم نظرتو بنویس بنداز تو سطل آشغال ، یعنی خیلی عصبیم کرده بود