2789
عنوان

سم‌ترین خاستگارت چیکار کرد

136 بازدید | 13 پست

چرا سم بود؟

چند سالش بود؟

من خودم یه خواستگار داشتم 33 سالش بود وقتی رفتیم اتاق اولین حرفش این بود که من مامانمو خیلی دوست دارم سعی نکنی منو ازش جدا کنی🫠

چندبارم رفتم بیرون باهاش هیچوقت غذا نگرفت فقط یه بارشو گفت خوراکی چی دوست داری گفتم چیپس رفت یه چیپس گرفت اورد دو نفری خوردیم تو ماشین😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ی سیریش بود تلفنی حرف زدیم باهم تهران بود ماشمال یهو من بادوست پسرم بیرون بودم دیدم مامانم زنگ زه اینا اومدن خونمون اخرهفته بود من گفته بودم فعلا نیاین فقط از اسم ی خیابون خونمونم پیداکرد هیچی من رفتمو اصلا من قبولش نکرده هی میگ توخیلی قرتی هستی بعد من سالی دوبار میارمت شمال پیش مامانت 

هی جلوی جمع پاتو روپات ننداز هی فلان نکن😑😑 خو عن کوتوله بزا ببین جواب مثبت میگیری اخه وای چقدسیریش بودن یادم اومد باز

۳۵ سالش بود

کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران❤️

والا بخدا برگ ریختن هم داره

ببین انقدر این ادم خسیس بود

من عطرام معمولا گرونه بعد عطر میزدم میرفتم میگفت چه خوشبوئه چند گرفتی قیمتشو میگفتم میرفت تو فکر بعد یه بار گفت نزدیک بود تموم بشه یه کم اب بریز توش که بیشتر بتونی استفاده کنی من فقط با حرص نگاش میکردم

انقدر حرص میخورم میگم چرا اصلا با این ادم رفتم بیرون