2777
2789
عنوان

خوشی زده زیر دلت از سرتم زیادیه

331 بازدید | 18 پست

سلام ♥️

به نظرتون انکار درد دیگران کار درستیه؟ و آیا اصلا کمک کننده ست؟

وقتی کسی درمورد مشکلش با ما صحبت میکنه ، کوچک و بی ارزش شمردن مشکلش کمکی در جهت بهبودی اوضاع میکنه یا فقط اراده و توان اون ادم رو درحالی که توی شرایط آسیب پذیری هست هدف گرفتیم؟

درسته وقتی موضوع بحث مشکل  بد انسان دیگه ای هست ما مشکل خودمون رو پیش بکشیم و بگیم برو خدا تو شکر کن ، کاش کنم دردم این بود؟

—-

حالا یه مثال دیگه ایم که شاید بی ربط باشه، دید زنی از شرایط همسرش زندگیش میگه و بعد با مثلث حیات (دست به زن داره؟ ، خرجی نمیده ؟ اعتیاد داره؟) روبروش میکنن و اگه جواب نه بود یعنی خوشی زده زیر دلش؟ چی شد که به کم قانع شدیم؟

یا چی شد که تلاشی نکردیم بهتر از این رو به دست بیاریم و بقیه رو هم تشویق می‌کنیم ؟

چون همه خیال میکنن زندگی بد یعنی خرجی ندادن مرد،اعتیادش،خیانتش ولی زندگی ک مرد براش تلاش نکنه یعنی بزرگترین خیانت،وقتی زن نتونه ب مردش تکیه کنه یعنی اون زندگی ارزش جنگیدن نداره و خیلی مسائل

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اگه بگی من تو زندگیم فلان مشکل رو دارم هرکسی ب خودش اجازه میده ازت بپرسه مگه شوهرت بهت خرجی نمیده،یخچالتو پر نمیکنه،معتاده،دست بزن داره؟ مگه بد بودن فقط ب همیناست،بعدشم از قدیم گفتن سواره خبر از پیاده نداره،هیچ کس هم تا در جایگاه اون شخص زندگی نکنه نمیتونه حال اون ادم رو درک کنه

ببین بستگی داره اگه ببینیم واقعاااا طرف تحت فشاره و گریه میکنه شب و روز اینجا نباید تلاشش رو برا خوب ...

صد در صد اصلا کوچیک شمردن مشکلات دیگران کار چیپیه،مطمئنا اگه اون مشکل ب اون شخص فشار نمیاورد هیچ وقت نمیومد راجع ب مشکلش حرف بزنه

این مادر شوهر منه . یبار تو بحث گفت پس‌من شیرزنم که نشستم زندگی میکنم با شوهری ک خرجی نمیده گفتم نه من شیرزنم که خرجی شوهرمم دارم میدم 

بحث سر حقوق کن  شوهرم و مهاجرت ب ی شهر دیگه بود

من یه زن خیلی خوشبختم ، زندگی‌می کنم برای روانه شدن خوشبختی بیشتر 

من شوهرم وضعش خوبه دست بزن نداره معتادم نیست ولی ادم خوبی نیست ذاتش بده بیرون از خونه برای همه دلسوزه ولی به من میرسه روباه مکار میشه ،با کسی نمیتونم درد دل کنم چون درکم نمیکنن و همین حرف هارو بهم میزنن تا مغز استخونم میسوزه

در حس خود آواره و با حال خود بیگانه ایم 

صد در صد اصلا کوچیک شمردن مشکلات دیگران کار چیپیه،مطمئنا اگه اون مشکل ب اون شخص فشار نمیاورد هیچ وقت ...

ولی قبول کنید ی عده هستن ک ناله کردن عادتش شده و من واقعا کسی ک میاد واسه این ک شوهرش درو محکم بسته  هم ناله میکنه اعصابم بهم میریزه اخه واقعا این در محکم بستن اگ زندگی همیشه لطیف گل بلبل باشه میگم اره بده ولی طرف ۵ ساله اینطوریه  من سلام عنوان شنونده دیگ عادت کردم باز بیای بگی و ناله کنی وای الان اومد در و محکم زد دیگ از نظر من ی جوریه 

چون همه خیال میکنن زندگی بد یعنی خرجی ندادن مرد،اعتیادش،خیانتش ولی زندگی ک مرد براش تلاش نکنه یعنی ب ...

دقیقاً عزیزم، مشورت خواستن و نصیحت کردن آداب داره ، خیلی سهل باهاش برخورد می‌کنیم و متوجه نیستیم چه تاثیری میتونه روی بقیه بذاره 🩷🩷

ولی قبول کنید ی عده هستن ک ناله کردن عادتش شده و من واقعا کسی ک میاد واسه این ک شوهرش درو محکم بسته ...

خب این خیلی بده،ببین ماها هرکدوم ب اندازه کافی مشکلات تو زندگیمون داریم،این ک دیگه طرف بخواد دائم ناله کنه این اخلاق بدیه ک ما خودمون ب طرف این اجازه رو دادیم،ی مدتی باید ارتباط رو با طرف کم کرد شاید طرف خودش فهمید 

من یبار اونقدر تحت فشار بودم که مجبور شدم خونمو ترک کنماینجا تاپیک زدم کمکم کننو هیچ کس حتی ذره ای د ...

هیچ کس جای ت زندگی نکرده ک بخواد درکت کنه چ بسا ک اگه یک درصد از مشکل ت رو هم داشته باشن پای زندگیشون نمیمونن

بعد اگه بگی من تو زندگیم فلان مشکل رو دارم هرکسی ب خودش اجازه میده ازت بپرسه مگه شوهرت بهت خرجی نمید ...

همینه واقعا، حالا چیزی که بهش میرسیم اینه که جامعه و ذهنیتی گه ازش کمک میخوایم به مسئله ای که داریم مهمه… ولی بعضیا هم امتناع میکنن ازینکه حریم کسی که بهشون پناه آورده رو نگه دارن