2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آب قطعه ۴ صبح وصل میشه شب بیدار میمونم که خواب نمونم۴ تا ۷ وصله اونم نمیرسه به اینکارا انقد کم فشاره ...

بده بیرون برات بشورن تا همه جارو نگرفته حتی رختخواب و تشک هارو بده خونه مامانم تو تشک تخت بود از مسافرت باهاشون اومده بود کلی گوگرد دود کردن نرفت اخر بردن تشک رو کامل باز کردن شستن و دیدن از بین رفته بعد آوردن داخل خونه اگه نره مجبوری مبل و رختخواباتو بندازی دور 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

تنها راهش اینه سم پاش بیاد سمپاشی کنه با قرص و سم 

بعدش فرشاتو بده قالیشویی 

مبل هاتو با بخارشو بکش 

و تا جایی که میتونی وسایل و لباس هارو بشور

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

با کامن از بین نمیرع

توییتر قبلاً خونده بودم که با سمپاشی با کامن هم از بین بردن ولی در هرصورت باید بشوره تا همه چی رو نشوره همه تخما از بین نمیرن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

عزیزم چطوری اومده بود .‌میخوام بدونم پیشگیری کنم

اونجا من 10 ساله بودم یادمه بابام مبل از دیوار گرف 

بعد اون دیگ خونه پرشد 

همه جای خونه پررررررساس می‌ریخت اصن

ی فرفری ۱۷ سالم_ آقایون درخاست دوستی ندید من مث مامانو خاهرتون نیستم 

قرص بزنج خوبه بزارین ولی قبلش همه دربپنجرها ببندبد همه راه خای نفوذو چسب بگیزیذ با کاسک و کلا پنج دقیقه فرصت دارید بزازید تو لیوانای پلاستیکی و از خونه بزید بیرون‌وگرنه گاز ازاد میشع میمیرین

توییتر قبلاً خونده بودم که با سمپاشی با کامن هم از بین بردن ولی در هرصورت باید بشوره تا همه چی رو نش ...

نه ما کامن زدیم واسه چیز دیگه انقدر کامن قوی نیست خودم تجربه دارم

اره بابد همه چیو با درجه اب بالا بشوره