2777
2789

یه فکتی هست که میگه مراقب باشید شبیه کسانی که باهاتون رفتار خوبی نداشتند نشید! 

خودمم تجربه ش کردم 

دوران دبیرستان یه خانم معلم داشتم که خیلی دوسش داشتم و باهاش صمیمی بودم

از بس دوسش داشتم که گاها باهاش دعوام میشد💔

اونم بعد یه مدت کلا جوابمو نداد و یه دفعه باهام قطع رابطه کرد و هر چی التماسش کردم فایده نداشت

اونم تو شرایطی که پدرمو تازه به دلیل سرطان از دست داده بودم و عزادار و پشت کنکوری و تنها بودم

سالهاست که این مسئله عین یه گره ذهنی باهامه 

با خیلیا همون کاری رو کردم که معلمم باهام کرده بود

تحویل نگرفتن، جواب ندادن، قطع رابطه کردن، ارزش قائل نشدن برای علاقه و محبت دیگران 

و جالبه اصلا متوجه دلیل اصلی این رفتارام نبودم و به تازگی متوجه شدم ریشه همه شون بر میگرده به جریان همون خانم معلمم

بنظرم همونطور که تو کرونا ماسک میزدیم باید در برابر ضربه های عاطفی که دیگران به ما وارد می‌کنند هم ماسک بزنیم مبادا بعدها شبیه خود اون آدم بشیم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب به نظرم تقصیره خودت بوده که معلمت باهات قطع ارتباط کرده 

شاید رفتارت باهاش جوری بود که اون رو ناراحت میکرده یا اذیت 

یا دعواهایی که باهاش میکردی اون رو ناراحت کرده 

خب به نظرم تقصیره خودت بوده که معلمت باهات قطع ارتباط کرده شاید رفتارت باهاش جوری بود که اون رو نارا ...

اصن مهم نیست مقصر کی بوده 

فقط یه تجربه بود

درسته من اشتباهات زیادی داشتم اما خیلی کم سن و احساسی بودم 

اون بنده خدا هم که روانشناس نبود بفهمه چطور باید رفتار کنه باهام. ندونسته یه کاری می‌کرد دلم به درد میومد باهاش دعوا میکردم 

اصن مهم نیست مقصر کی بوده فقط یه تجربه بوددرسته من اشتباهات زیادی داشتم اما خیلی کم سن و احساسی بودم ...

نه 

خواستم بگم که شاید باعث بانیه این اتفاق خودت بودی که همچین تجربه ای برات پیش اومد 

ما انسانها وقتی از کسی ناراحت میشیم میگیم آره تقصیره فلانیه ولی بشینیم با خودمون فکر کنیم که چیشد طرف مقابلمون همچین رفتاری با ما کرد 

شاید تقصیره خودمون بوده 

شاید اول ما بهش بی احترامی کردیم ولی اون فرد هیچ وقت به روی ما نیاورد و تحمل کرده 

اگه واقعا ما هیچ تقصیری نداشتیم اون موقع از طرف مقابلمون ناراحت بشیم اگه دوست داشتیم 

میدونی آگاه بودن نسبت به اینکه رفتاری که میکنیم نتیجه چه چیزی هست که اینطور شدیم خیلی پیچیده س برا همین اکثرشون ممکنه دچار رفتارهایی بشیم که ازشون بدمون میومده و بابتش اذیت شدیم

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم

میدونی آگاه بودن نسبت به اینکه رفتاری که میکنیم نتیجه چه چیزی هست که اینطور شدیم خیلی پیچیده س برا ه ...

اگه سعی کنیم این آگاهی رو کسب کنیم خیلی رو رشد فردی و مهارت های اجتماعی مون تاثیر مثبت میذاره