2777
2789
عنوان

بنظرتون دختری که

131 بازدید | 10 پست

دختری ک تو عقد جدا شده و باکره

باید با مرد مطلقه ازدواج کنه؟ 

من 30سالمه

فعلا یکی گفته میخان بیان برا اشنایی ولی هنوز هیچی نمیدونم درباره پسره

میگم نکنه قبلا طلاق گرفته باشه

اخه من تو عقد حتی نذاشتم دست اون طرف بهم بخوره

زورم میاد باکسی ازدواج کنم ک قبلا زن داشته

حالا عقد یا نامزد بوده اشکال نداره

نه چه لزومی داره

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیز من بالاخره شما شرایط تون متفاوت با دختر مجرد 

گاها مجردا روابط بیشتری دارند اما عرف جامعه این طور اگه دختر مجرد باشه برتری نسبی داره 

و اینکه دید شما هم اشتباه ، حالا این آدم چه فرقی می‌کنه زن داشته یا نه مگه وسیله  ایم بگیم نو باشه و کم کارکرد باشه

مرتیکه جدا میشه با سه چار تا بچه دنبال دختر مجرد و کم سن هس. اونوقت زن جدا بشه بگه خاستگار مجرد دارم همینا خودشونو تیکه پاره میکنن ک تو نباید با مجرد ازدواج کنی😑 کشور جهان سومی همینه افکارشون .  تو چرا عیب میدونی برا خودت . این ملت درست بشو نیستن . تا وقتی خودشون زن علیه زن هستن همینه اوضاع . 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏

زورت به چی میاد دقیقا ؟ زن هم داشته بود عیبی نداره مال گذشتست البته بچه نباشه که عالیتره . تازه مردابعضیاشون میگن قبلا صیغه میغه یا دوس دخترداشتن دست هم بشون زدن. قرار نیس هم بری تا جدوابادش تهشو بجوری ببینی دست زد یا نه . مردا هم که راستشو نمیگن. پس تو حال زندگی‌کن و قبول کن بره اگه اخلاقشم خوبه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

نه هیچ بایدی در کار نیست خیلیا هستن مطلقه و بچه دارن و با پسر مجرد هم ازدواج کردن هر چند بنظرم جالب نیست ولی همه مدل ازدواجی هست چیزای دیگه ای رو ملاک انتخابت بزار  اخلاق طرف خیلی مهمه شاید اونم یه قربانی باشه شایدم مقصر اینو بیشتر پیگیر باش