2777
2789
عنوان

دخترا پالت سایه خوب

162 بازدید | 16 پست

سلام دخترای گللللل

خوبین 

بچه ها پالت سایه خوب سراغ دارین ؟ 

از این ۹ رنگاش 

یه برند خوب تا ۳۰۰ بهم معرفی میکنین لطفا 🥺❤️

مرسییییییی😍🥰

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

من از این فانتزی ها خریدم که هم گیلتر داره هم رژگونه و هایلایتر و و رنگ ها نود ۲۹۰ خورده بودش تازه خریدم

یک نفر پیش فلک ریش گرو بگذارد؛بلکه دست از سر آزردن ما بردارد!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از این فانتزی ها خریدم که هم گیلتر داره هم رژگونه و هایلایتر و و رنگ ها نود ۲۹۰ خورده بودش تازه خ ...

از چه برندی ؟ 

چینیه ؟

تویی که الان داری امضای منو میخونی میشه یه لبخند به خاطر من بزنی ؟ قربونت برمممم 🥹 خیلی قشنگتر شدی دیگه اخم نکنیا 🙃

برند خوب ۹ رنگ ۳۰۰؟؟

عزیزم ۹ رنگگگگ 

مینی منظورمه 

🫤من تکی کالیستا گرفتم سی صد

کالیستا کلا گرونه 

من چند وقت پیشا واسه خواهرم یه برند ترکی بود اسمشو یادم نیست ۹ رنگ مینی گرفتم ۲۸۰ ولی رنگشو دوست نداشتم و اونایی که من میخوامو نداشت نمیخوام اونو بخرم 

نمیدونم اسم برندش ولی اره فکر کنم

میشه یه عکس ازش بدی 

خود ترکیه ارزون ترین برند گلدن هست که الان بالای چهارصد میشه به پول ما

میگم که مینی گرفتم 

بزرگتراش خیلی گرون تر بودن 

اونی که من میگم سر جمع فک نکنم نصف کف دستم بخواد باشه 

به منم معرفی کنین

وااااا 

داداش خجالت بکش 

خب باید همون دنبال مینی باشید گلدن رز اگر باشه

خب منم مینی میگم دیگه گلم 

گلدن رز اگه پیدا بشه عالیه 

البته من در حد خوب میخوام عالی هم نه