2777
2789

بتا باید بالای ۲۵ باشه بین ۵ تا ۲۵ هم مشکوکه از من ۷ عه

۲۰ روز تاخیر داشتم تنبلی تخمدان هم دارم

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منفیرگلم

هنوز پریود نشدم😔😔بتا ۷ زیاد نیست بنظرتون نباید کمتر باشه

كلي جرحٌ مفتوح وهذا العالم قطعة ليمون.                    «تمامِ من زخمی باز است و این جهان تکه‌ ای لیمو🍋.» 

مجد دآزمایش بده شایدلقاحت دی بوده اگه منفی بود بدون منفی انشاالله که خداهرچی صلاحته قسمتت کنه

مرسی عزیزم

بی بی چک نزنم دیگ؟

بعد عروسیجلوگیری نکناین روزا نازایی زیاد شدهالکی به شوهرت وانمود کن که قرص میخوریقرص از تو جلدش در ب ...

شوهرم و مادرشوهرم از خداشونه بچه فقط بعد عروسی میگن

میدونم میگم شاید ی مدت باردار نشیبگن نازا هست مثلا اقدام کنی شاید یکسال طول بکشهچون تخمدان من تنبل ...

اها آره همینم هست خداکنه اذیتم نکنه