2777
2789
عنوان

به خدا تراز کنکور و تخمین رتبه نمی خوام لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 22 پست
به روزی فکر کن که نتایج میاد و نتیجه میگیری آرامش را به نظرم فلوکستین بخور.

قرص مصرف می کنم ولی فقط کاری می کنه بخوابم 

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انسانی بودم.چند سال گذشته از کنکورم.من از سال دهم شروع کردم به خواندن برای کنکور ولی سه ماه آخر بریدم واقعا و ول کردم ولی چون پایم قوی بود رتبه خوبی آوردم.خواهشا استمرار داشته باش تا لحظه آخر.درسای انسانی جوری که باید مرور بشه و اینکه اگه ریاضیت قوی کنی عالیه چون اکثریت ریاضی شوند ضعیفه. مشاور هست امیرهلی تو تلگرام یا گوگل سرچ کن کانال داره از  ویساش استفاده کن. تو سال دوازدهم حتما حتما کنکور سال های پیش شبیه سازی کن جلسه رو و بشین بزن.

اگه آزمون خاصی میدی مثل گاج یا ... حتما حتما از زمپنای دیگه رو که نمی‌دی دانلود کن و سوالات اونا هم جواب بده تا آشنا بشی.برای اینکه ببینی چقدر شک علت درست می‌ره کنار سوالات شک دارم علامت بزن  بعد بررسی کن که مثلاً چند درصد شک علت درست بوده 

وای من فکر کردم تجربی هستی💔💔

عیب نداره قسمت نبوده لابد ❤️

به خدای خودت ایمان داشته باش و باورش کن♥️ زندگی قرار است پر از لحظه های خوب باشد 😍😍😍 می شه لطفا یک صلوات مهمونم کنید 🙏🏻
قرص مصرف می کنم ولی فقط کاری می کنه بخوابم

خوب پس برو دکتر.

ببین یه برنامه مثل قلمچی یا هر ازمون مرتبی که الان روی بورسه اسم بنویسید خودتو به اون برسون.

همیشه دروس را تمام کن برو ازمون

منم انسانی بودم.چند سال گذشته از کنکورم.من از سال دهم شروع کردم به خواندن برای کنکور ولی سه ماه آخر ...

مرسی ❤️