2777
2789
عنوان

زن بودن رو فراموش نکن

140 بازدید | 6 پست

از وقتی مادر شدیم، همه‌ی دنیا یادشون میره ما قبل از "مامانِ فلانی" بودن، یک "زن" بودیم.

زنی با رویاها، با نیازهای عاطفی، با زیبایی و با دنیای شخصی خودش.

مادر بودن قابل احترامه، اما اگه تمام وجودمون رو وقف بچه کنیم و خودمون رو فراموش کنیم، کم‌کم از درون خالی می‌شیم.

و بچه‌ای که مادری شاد و پرانرژی داره، خیلی بیش‌تر رشد می‌کنه تا بچه‌ای که مادری خسته و فرسوده داره.

همسرت هم هنوز اون زن اول رابطه رو می‌خواد، نه فقط مادری که تمام فکر و ذکرش پوشک و شیشه شیر باشه.

و خودت هم نیاز داری گاهی بدون عذاب وجدان برای خودت وقت بذاری: یه کتاب، یه آرایش ساده، یه پیاده‌روی، یه لباس خوشگل فقط برای دل خودت.

برقرار کردن تعادل بین همه‌ی چیزایی که گفتم، خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی خیلی سخته ...

مادر بودن بخشی از زن بودن توِه، نه همه‌ش.

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

آره واقعا خیلی حرف درستیه و البته این تعادل برقرار کردن سخته 

درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨ لطف کنید با دلهای پاکتون برام دعا کنید 🌹🌹                      

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه قشنگ

باز باران! باز باران با ترانه می خورد بر بام خانه خانه ام کو ؟؟؟ خانه ات کو ؟؟؟ آن دل دیوانه ات کو ؟؟؟ روزهای کودکی کو ؟؟؟ فصل خوب سادگی کو ؟؟؟ یادت آید روز باران گردش یک روز دیرین پس چه شد دیگر ؟ کجا رفت خاطرات خوب و رنگین ؟؟؟ در پس آن کوی بن بست در دل تو آرزو هست ؟؟؟ کودک خوشحال دیروز غرق در غم های امروز یاد باران رفته از یاد آرزوها رفته بر باد بــاز بــــاران بــاز بــــاران می خورد بر بام خانه بی ترانه بی بهانه شایدم گم کرده خانه ....

والا همین که بله رو گفتیم ،یه مانتو زشت مشکی کرد تنم و ۱۵ ساله حسرت یه مانتو رنگ روشن دارم

همین نرها ما رو به این روز انداختن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

والا همین که بله رو گفتیم ،یه مانتو زشت مشکی کرد تنم و ۱۵ ساله حسرت یه مانتو رنگ روشن دارمهمین نرها ...

خیلی متاسف شدم بابت تجربه‌ای که داشتی.

و اگر امکانش رو داری سعی کن استقلال پیدا کنی از کسی که چنین رنگی رو ۱۵ سال بهت وارد کرده.

عزیزم ❤️

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

خیلی متاسف شدم بابت تجربه‌ای که داشتی.و اگر امکانش رو داری سعی کن استقلال پیدا کنی از کسی که چنین رن ...

عشقم اگه منظورت از استقلال پوله، باید بگم هم شاغلم هم یه چیزایی بناممه و ...

ولی خب همه آدما کامل نیستن، اون درسته رو پوشش من سختگیری ولی جالبه اصلا به دخترم کاری نداره 

بعدم پدر بچه هامه ول کنم کجا برم 

هر چی بچه آسیب دیده دیدم اکثرا فرزند طلاقن

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷