2777
2789
عنوان

اگه برین جایی مهمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 28 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربیکا نمیشه حدف دو طرفه زد پیام دادم بهش اونم گفت لابد فلانی خونده

دفعه ی دیگه لازم نیست به کسی جواب پس بدید که با کی دارید چت میکنید، من یه دوستان بود هر دفعه پیام میومد سرشو میکرد توی گوشیم منم از این به بعد گوشیم را جوری میگیرم که نبینه.

دفعه ی دیگه لازم نیست به کسی جواب پس بدید که با کی دارید چت میکنید، من یه دوستان بود هر دفعه پیام می ...

میگم چن وقته هی پیام میده حال و احوال میپرسه 

راهی هس بهش بفهمونم که میدونم کار اون بوده؟

از کی بپرسم؟؟؟ اونو از دوستم اسکرین خواستم فرستاد

خب چیز خا صی گفته بود ؟ 

ا گر نه که فا میل تون هیچی ندیده 

د یده باشه هم‌کو‌ن لقش گوه خورد جا ها خصو صی سر ک‌ کشید 

ا صلا باید بهش می گفتی گو شی چرا دست زدی شخصی حالیت نیست ؟ 

خب چیز خا صی گفته بود ؟ ا گر نه که فا میل تون هیچی ندیده د یده باشه هم‌کو‌ن لقش گوه خورد جا ها خصو ص ...

قبلترش چت کردیم راجع ب اونا حذف کردم دیدم حدف نشده 

دوباره حدف کردم نمیدونم حدف شده بودی ا ن

میگم چن وقته هی پیام میده حال و احوال میپرسه راهی هس بهش بفهمونم که میدونم کار اون بوده؟

نه عزیز دیگه از فکرش بیا بیرون، اگه نباشه که تهمته، اگه بوده باشه هم زیر بار نمیره، دعوا خوش داری؟

دفعه ی دیگه تغییر رویه بده. من خودم یه بار برای گوشیم مثل شما شک کردم، خیلی هم شک کرده بودم، چون طرف یه بار توی تولد همسرم رفته بود هدیه هایی که پول بود را جابه جا کرده بود واقعا، بعد از اون برای گوشیم شک کردم، ولی به هیچ‌کس نگفتم گفتم به درصد شاید تهمت باشع تهمت هم نباشه دعوا میشه، ولی از اون به بعد گوشیمو کیفمو پیش خودم میذارم. هرجا میخوام بشینم کیفم را اونجا میذارم