2777
2789
عنوان

مامانم میگه

171 بازدید | 23 پست

دنیا بدجوری میزنتت زمین

میگه تو انقدر تو سری خور هستی که حتی نمیتونی از حقت دفاع کنی

میگه تو فقط برای این به دنیا اومدی که حرف بشنوی

هرکی هرکاری بخواد میتونه باهات بکنه میتونه ازت سواستفاده کنه

راست میگه

من اصلا نمیتونم جلو کسی وایسم هرکی هرچی میگه حرفشو قبول میکنم که بحث پیش نیاد

پدرم از بچگی زده تو سرم الان حتی یذره هم اعتماد بنفس ندارم

هروقت هرکاری کردم ازم عیب گرفته

هیچ وقت هیچ کسی ازم تعریف نکرده:)

من با همه مهربون بودم ولی هیچکسی با من خوب نبود

خیلی دلم گرفته ای کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم که باعث شرمندگی خانوادم بشم

نتایج کنکور که اومد بابام ساعت ۴ صبح منو از خواب بیدار کرد بهم گفت معلوم نیس درس میخونی یا تو اتاق داری گوه کاریو کثافت کاری میکنی مارو خر فرض کردی

بهم گفت تو عقب مونده ای

گفت ۴ تا دونه کتاب نتونستی بخونی بعد من از تو میخوام بری پزشک شی..

گفت من همین الان بشینم ریاضیتو بخونم ۷۰ درصد تو کنکور میزنم ولی تو انقدر عقب افتاده ای فقط باید بری یجا حمال شی شاید بهت کار دادن..

اون همه این حرفارو بهم زد ولی من یه کلمه هم نتونستم از خودم دفاع کنم فقط حس کردم بدنم دیگه حس نداره حس کردم قلبم دیگه نمیزنه..

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

برات اروزی رهایی میکنم 

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پدر مادر به جای اینکه انرژی بدن چرا اینجوری حرف میزنن؟خب خودت میخوندی پزشک میشدیبه بچه چیکار داری؟بچ ...

خیلی دلم گرفته

میشه برام آرزو کنید زودتر بمیرم

این بزرگترین لطفیه که در حقم میکنید

من روزی هزاربار میمیرمو زنده میشم این از مرگ برام بدتره:)

اصلا حس میکنم دیگه وجود ندارم

حس میکنم نابود شدم انقدر حرف شنیدم

خیلی احساس تحقیر شدن دارم

فقط دعا کنید بمیرم همینو از خدا میخوام

برات اروزی رهایی میکنم

حس میکنم اگه خودمو بکشم همه چی درست میشه

دیگه هم من آزاد میشم هم بابام انقدر بخاطر من حس شرمندگی نداره

خیلی ناراحت شدم عزیزم یکم شجاع و جسور باشه نزار کسی بهت توهین کنه حتی اگر پدرت باشه

من خیلی بی عرضم متاسفانه عرضه اینو ندارم از خودم دفاع کنم:)

خیلی دلم گرفتهمیشه برام آرزو کنید زودتر بمیرماین بزرگترین لطفیه که در حقم میکنیدمن روزی هزاربار میمی ...

به حرف دیگران گوش نده 

تو به هر جا که بخوای میرسی🙋‍♀️

آدما زندگی و سختی بهشون فشار میاره یه چیزی میگن جدی نگیر، میخوان انرژی منفیشونو روی یکی خالی کنن

😠نگید پدر مادر مقدس هستن که اصلا قبول نمیکنم....الان بچه ای که خودشون به دنیا آوردن رو به مرحله ای رسوندن که آرزوی مرگ میکنه😡

خواهر عزیزم😘 یه گوشت در یه گوشت دروازه باشه هر وقت حرفی بهت زدن یه صلوات بفرست و به کارت تمرکز کن و با موفقیتت دهنشونو ببند

ببخشید اینجوری میگم ولی خیلی برات ناراحت شدم ❤️‍🩹

وقتی اینجوری میگی بدتره  . شجاع باش . منم وقتی مجرد بودم پدر و مادرم با رفتارشون اعتماد به نفسم را گرفته بودند یه دختر منزوی و ساکت بودم که فقط میخواستم تنها تو اتاقم بشینم هیچ دلخوشی نداشتم.  حتی وقتی ازدواج کردم هم به خاط همین توسری خور بودن خیلی شوهرم و خانوادش بهم ظلم کردند اما کم کم به خودم اومدم و به خودم رسیدم اعتماد به نفسم را بالا بردم و الان دیگه شوهرم جرات نداره اذیت کنه . نزار بقیه ترس را تو چشمات ببینن شجاع باش بزار اونا ازت بترسن

حس میکنم اگه خودمو بکشم همه چی درست میشهدیگه هم من آزاد میشم هم بابام انقدر بخاطر من حس شرمندگی ندار ...

خودکشی اصلا راه حل نیست 😑

به مشاور دسترسی نداری؟

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉دختری با اصالت بختیاری😍 خیییییییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اینقد به خودت اینو تلقین نکن ، اینطوری نیست

تو فقط بخاطر اینکه از بچگی اینارو شنیدی اینطوری فکر می‌کنی 

به حرف دیگران گوش نده تو به هر جا که بخوای میرسی🙋‍♀️آدما زندگی و سختی بهشون فشار میاره یه چیزی میگن ...

مرسی که بهم انگیزه دادی عزیزم❤️

خیلی با حرفات اروم شدم🥲🫂

برام دعا کن،دعا کن بتونم دوام بیارم..🤍

راستش اینا را که نوشتم دلم گرفت اشکم دراومدیادم به روزهای سختی که گذروندم افتاد و فهمیدم چقدر بهم ظل ...

ببخشید ناراحتتون کردم من باعث شدم اذیت بشید🥲💔

وقتی اینجوری میگی بدتره . شجاع باش . منم وقتی مجرد بودم پدر و مادرم با رفتارشون اعتماد به نفسم را گ ...

برام دعا کنید یه مقدار از این ضعیف بودن در بیام

خیلی احساس افسردگی دارم

حس میکنم دیگه هیچ راهی برای نجات پیدا کردنم نیس

ای کاش زندگیم درست میشد..