2777
2789

سلام دوستان میشه این سوالو جواب بدید برام مهمه لطفاً کسانی که با خانم سحر امینی زایمان داشتن و همچنین مهتاب مرجانی میشه لطفا بگید کجا زایمان کردید؟ سزارین یا طبیعی؟ و چقدر هزینش شد؟

با اجازه استارتر 

بچه ها بلو بانک تا ۱ شهریور یه طرح باحال گذاشته که به ازای دعوت هرنفر به بلو بانک ۱۰۰ تومن به دعوت کننده و ۱۰۰ تومن به دعوت شونده پول میده 

یعنی یه خانواده ۵ نفری میتونه ۱ میلیون جایزه بگیره 

اگه بلو ندارید و میخواید واردشید 

برای اینکه اولین ۱۰۰ تومن رو بگیرید باید کد دعوت بزنید 

این کد دعوت منه:

OVCL7I

تیکر کنکوره  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم امینی نژادو تو اینستا دیده بودم خوشم اومد ولی مثل اینکه هزینه کلی‌ش با بیمارستان و کلاسا و زایمان حدودا ۱۶۰ میلیون در بیاد برای من که خیلی سنگین بود

شما رفتی؟چیکار کردی؟

عزیزم منم امینی نژادو تو اینستا دیده بودم خوشم اومد ولی مثل اینکه هزینه کلی‌ش با بیمارستان و کلاسا و ...

سلام گلم ببخشید دیر سر میزنم آره منم تحقیق کردم هزینه ها بالاست من خودم دکتر مهتاب مرجانی دوست داشتم ولی اونم بیمارستانایی که زایمان انجام میده تحقیق کردم هزینش بالا میشه فقط یه دونه دولتی چمران می‌ره اونم که بیمه من نمیخوره...الان پنج ماهم هنوزم دنبال دکتر و بیمارستان مناسبم فعلا یه آشنایی بیمارستان مادران با دکتر روشنک احمدپور زایمان طبیعی داشت راضی بود و هزینش 50شده بود بعد با بیمه کوثر خیلی کم کرده بودن شما اگر بیمه تکمیلی داری خیلی کمک می‌کنه بهت من بیمه تکمیلی ندارم ...

سلام گلم ببخشید دیر سر میزنم آره منم تحقیق کردم هزینه ها بالاست من خودم دکتر مهتاب مرجانی دوست داشتم ...

سلام عزیزم فداسرت

نه منم بیمه ندارم

من کرجم ارام رو دیدم از بقیه بیمارستانا بهتر بود هزینه‌ش هم برای طبیعی گفت ۳۰ تومن

سلام عزیزم فداسرتنه منم بیمه ندارممن کرجم ارام رو دیدم از بقیه بیمارستانا بهتر بود هزینه‌ش هم برای ط ...

سلام خوبی گلم من چون راهم دوره بازم به تحقیق ادامه دادم 

یه خانمی با دکتر لیلا برزو تو بیمارستان سوم شعبان زایمان 

سزارین انجام داده بود و راضی بود هزینش نسبت به بقیه خصوصیا بهتر بود بعد بهش پیام دادم گفت لازم نیست آنلاین ویزیت بشید نزدیک زایمانم بیای کارت انجام میدم دیگه یکم خیالم راحت شد 

راستی من دوره ی دوپینگ خانم آبادی هم گرفتم دارم میبینم خوبه 

خیلی چیزارو یاد میده اطلاعات بالا میبره نوع زایمانت هم راحتتر میتونی انتخاب کنی ❤️

ایشون هم به عنوان ماما همرا تو سوم شعبان هستن