2777
2789

من همسرم اذیتم میکنه هروز کارم گریه اس یه روز خوش ندارم اصلا بعد به مامانم میگم اگر من با تین زندگی کنم میمیرم میخکام بیام خونتون طلاق بگیرم میگه زندگیتو کن اصلا پشتم نیست منم جواب زنگاشو ندادم بهم گفت دیگه مامان وبابا نداری منم دلم نمیخواد ببینمشون دیگه نمیخوام بهشون زنگ بزنم ازشون نفرت شدددددید دارم حق دارم شما بودید چیکار میکردید؟

قطعا مادرت تشویقت نمیکنه برا جدایی

چون میدونی دوماه که رفتیم اونجا خودت پشیمون میشی و بر میگردی ولی اگرم بری قطعا حمایتت میکنن تو حرف ولی تشویقت نمیکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه نمیکنه غر میزنه مامانم

یه نگاه به تاپیک هات انداختم

کاش الان هم فکر می‌کردیم طلاق گرفتی و کلاهبرداری نادیده میگرفتی محلش نمیدادی دنبال توجهش نمی بودی 

تو دست و پام نمی‌چرخد خودتا با گوشی تماشای سریال و این چیزا سرگرم میکردی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
میرفتم دنبال کار و درامد وپس انداز برای روزی که بتونم و خودمو و نجات بدم و مسلما بچه ای رو هم به دنی ...

بچه دارم میگم دخترمو نگه دار برم سرکار میگه شلوغ میکنه بچت واقعا موندم😭😭

میرفتم دنبال کار و درامد وپس انداز برای روزی که بتونم و خودمو و نجات بدم و مسلما بچه ای رو هم به دنی ...

بچه دارم میگم دخترمو نگه دار برم سرکار میگه شلوغ میکنه بچت واقعا موندم😭😭