من همسرم اذیتم میکنه هروز کارم گریه اس یه روز خوش ندارم اصلا بعد به مامانم میگم اگر من با تین زندگی کنم میمیرم میخکام بیام خونتون طلاق بگیرم میگه زندگیتو کن اصلا پشتم نیست منم جواب زنگاشو ندادم بهم گفت دیگه مامان وبابا نداری منم دلم نمیخواد ببینمشون دیگه نمیخوام بهشون زنگ بزنم ازشون نفرت شدددددید دارم حق دارم شما بودید چیکار میکردید؟
چون میدونی دوماه که رفتیم اونجا خودت پشیمون میشی و بر میگردی ولی اگرم بری قطعا حمایتت میکنن تو حرف ولی تشویقت نمیکنه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش الان هم فکر میکردیم طلاق گرفتی و کلاهبرداری نادیده میگرفتی محلش نمیدادی دنبال توجهش نمی بودی
تو دست و پام نمیچرخد خودتا با گوشی تماشای سریال و این چیزا سرگرم میکردی
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)