2777
2789

اولا خواهش میکنم با وجدان جواب بدین نه از رو تعصب🩷🩷🩷

📌پدرشوهرم من برای ما ی خونه نوساز 120 متری گرفت و کابینت و کمد و تی وی وال و... همشو انجام داد

خونه ای گرفته وام داره ماهی 14 تومن

بجز این ی خونه دیگه هم گرفت اونم ماهی 14تومن قسط داره

⬅️بجز این قسط های دیگه هم داره 

ی خونه دیگه هم داره ک نوسازه برای خرج های باقی موندش باید خورد خورد پول بده مثلا اینبار 600ملیون داد

بجز اینا برای مت یخچال و تلوزیون و لباسشویی و سرویس چوب کاملا خرید

عروسی هم گرفت برامون

⬅️همسرم فقط هرچی داشت جمع کرد ک ماشین خوب بخره

هم من شاغل هم همسرم، به نظرتون اون قسط 14تومن خونه خودمونو بخشیشو یا همشو خودمون بدیم؟؟؟؟؟

پدرشوهرم نطامی بازنشستس

مادرشوهرمم شاغله راستی

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20250813_194634_instagram_ig4e.jpg

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ پول اضافه میارید،حتما کمک کنید تو پرداخت قسط ها،به بچه های دیگه اش هم چیزی داده؟

فقط 32 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

بنظرم بدین عزیزم

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

حالا دو به شک هستی؟معلومه ک بدین همشو خطا نکرده که

ببین درآمد همسرم بخش زیادیش میره برای پول ماشین و خرمای خونه

من باید از حقوق خودمم بدم

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20250813_194634_instagram_ig4e.jpg