2777
2789
عنوان

به نظرتون بخشی از حقوقمونو بدیم ب پدرشوهرم❓️❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 41 پست

معلومه ک قسط تون رو خودتون باید بدین

همه ش رو باید بدین نه بخشیش رو

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه به نام خودتونه ؟ منظورم شوهرته اگه آره همشو بدید

قراه بزنه فلا نزده

ولی حرفش حرفه

درضمن همسرم تک پسره مادرشوهر یبار گفت ما هرچی داریم برای اینه

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20250813_194634_instagram_ig4e.jpg

هنوز نکرده ولی قراره بکنهفعلا گفته زیادی پررو نشه همسرم ببین درآمد همسرم بخش زیادیش میره برای پول ما ...

اگه نکرده پس نیاز نیست مگر اینکه خودش بگه. آدم می ترسه یهویی بحثی بشه بین پدر و پسر بگه بفرما بيرون بعد شما دستتون خالی بمونه. فعلا با حقوقت طلا بگیر و پس انداز کن

مممنونم عزیزم

به نظر من تو دخالت نکن ولی اگه همسرت قصد داره خودش پرداخت کنه 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
هنوز نکرده ولی قراره بکنهفعلا گفته زیادی پررو نشه همسرم ببین درآمد همسرم بخش زیادیش میره برای پول ما ...

به نظر من شوهرت هماهنگ شو بگو با پدرت صحبت کنیم خونه رو بزنه به ناممون قسطشم خودمون بدیم. در ازای اینکه شما داری قسط میدی دو دونگ خونه رو بزن به نام خودت

قراه بزنه فلا نزدهولی حرفش حرفهدرضمن همسرم تک پسره مادرشوهر یبار گفت ما هرچی داریم برای اینه

راست میگه..همه ی اموال مال پسره...

۱۴تومن قسط رو خودتون بدید 

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

نه عزیزم اصلا از حقوق خودت نده اگرم بخواد بده همسرت باید اینکارو کنه دلیلی نداره شما از حقوقت بدی بع ...

مممنونم عزیزم 

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_20250813_194634_instagram_ig4e.jpg