2777
2789
عنوان

دختره یجوری برگشته بهم میگه تو عملی با عمل خوشگلی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 925 بازدید | 71 پست
مبارک باشه هرکاری کردین .درسته لازمه عمل پوله ولی خیلیام هستن دوس ندارن انجام بدن با اینکه پولشو دار ...

من کاری به بقیه ندارم

اختیار زندگی هرکسی دست خودشه

منظورم اونایی که پاچه بقیه رو میگرن که تو چرا کار زیبایی انجام دادی

اونا صد درصد عقده دارن جای تو باشن

این‌طور نیست 

کسی که اجزای صورتش بهم بیاد و تناسب داشته باشه لزومی نداره عمل کنه چه پول داشته باشه چه نداشته باشه 

چون پول عمل های زیبایی دیگه آنچنان نیست 

الان من خودم اصلا برام مهم نیست که میگن از خود راضی یا نه

ولی خب از کل دخترای اقوام خودم و شوهرم که همه شون رو صورتشون عمل زیبایی دارن قشنگ‌ترم

و علاوه بر خودم 

خونوادم و خونواده شوهرم هم همین نظر رو دارن 

و اگه بیام عمل کنم قطعا اون خوشگلی طبیعی رو از دست بدم هیچوقت راضی نمیشم به چهره‌م

و آره شاید یکی با عمل خوشگل شده باشه 

بگیم که با عمل خوشگل تر شدی 

چون آدم تغییر می‌کنه 

ولی یه سری هم حتی با عمل خوشگل نمیشن بهشون نمیاد 

اصلا بحث هزینه نیست 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من قبل اینکه به صورتمم دست بزنم خوشگل بودمبیس صورتم خوب بود

به نظرم تعریف کرده که خوشگلتر شدی بد برداشت نکن عزیزم

✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان

فک کنم معنی زیباییو نمیدونی عزیزم دختر خوشگل ذاتا خوشگله بدون هیچ عملی شما بعد عمل زیبا شدین اینو بپذیرین خب چ اشکالی دارع 🌝

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

عمل زیبایی در حدی خوبه که نواقص رو برطرف کنه 

خدایی بعضی از خانم های توی خیابون  که عمل های زیبایی کردن چهره های وحشتناکی پیدا می کنن 

نمی دونم یعنی خودشون رو توی آیینه نمی بینن 

بعد در کنار عمل میکاپ غلیظ که واقعا چهره شون  خوفناک هست 

عیب رو برطرف کردن که حسادت نداره 

اوشون ک‌ اشتباه کرده!!

ولی چرا فک میکنین هرکی عمل نمیکنه پولشو نداره این چ فازیه🤣

خیلیا از جمله خودم اصلا بحث‌مالیش نیست دوست ندارم خودمو‌دستکاری کنم بدم میاد

الان دیگ طرف هرجور شده باهر پولی بزور وزحمت میره خودشو عمل میکنه ربطی ب پول نداره انتخابه صرفا

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉
این‌طور نیست کسی که اجزای صورتش بهم بیاد و تناسب داشته باشه لزومی نداره عمل کنه چه پول داشته باشه چه ...

صدرصد که بحث هزینه اش هست

اگه بخوای جای خوب کار زیبایی انجام بدی خیلی گرونه

خودم تقریبا ۳۰۰ میلیون دوسه تا کار زیبایی انجام دادم شد

این دو سه ماه

ولی من بحث این نیست

یقه کسی ام نگرفتم که تو هم مثل من زندگی کن

اونا با بقیه مشکل دارن

من کاری به بقیه ندارماختیار زندگی هرکسی دست خودشهمنظورم اونایی که پاچه بقیه رو میگرن که تو چرا کار ز ...

اره هستن اینجور آدما. برا ما جاریم عمل داشت هی امروز فردا میشد .روز بعد عملش اون یکی جاری بهش پیام داد جای تبریک بهشون گفت اه اخرش پروژه دماغت تموم شد😅😅😅.این مشخص بود از حسادته چون واقعا تغییر کردن 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

چه بخواهیم و چه نخواهیم عمل زیبای خیلی خیلی چهره رو تعقیر میده . 

من خیلیا رو دیدم قبل عمل بینی صورتشون خیلی پایین بوده ولی بعدش قشنگ شدن . جالبه میگن من تعقیری نکردم و نیازی به عمل نداشتم 😐 من الان یه تار مو از ابروهام کم و زیاد کنم ، تو چهره ام تاثیر میزاره نه اینکه با چکش و قلم بیفتن به جون دماغم  بعد بگم ، آره من از اول خوشگل بودم😂😂😂😂😐

لطفاً ریپلای نکنید 

صدرصد که بحث هزینه اش هستاگه بخوای جای خوب کار زیبایی انجام بدی خیلی گرونهخودم تقریبا ۳۰۰ میلیون دوس ...

درسته خیلیا دخالت میکنن

و به قول خودتون اگه پول نداشته باشن عقده دارن که عمل کنن 

و همینطور حس ناکافی بودن بدن به کسی که عمل کرده