2777
2789
عنوان

دختره یجوری برگشته بهم میگه تو عملی با عمل خوشگلی😂

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا نی نی سایته‌ اینجا همه چشم رنگی و زیبایی طبیعی خدا دادی دارن😂اینجا همه از کسانی که جراحی کردن ...

وای من یه کامنت های گرفتم

نمیدونم اینا کجا زندگی میکنن

چرا فشارش به شما میاد؟تو عکس قبل منو دیدی؟

فشار توته ک تایپک زدی با حرفهای یکی من نظرمو گفدم .کاری با عکس قبلت ندارم من نظرم اینه کسی ک عملی داشته حتما نقصی داشته کسی عشقی و همینجوری نمیرع رو صورتش ریسک کنه عمل کنه پس نگو خوشگل بودم بگو خوشگل شدم شل کن

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

فشار توته ک تایپک زدی با حرفهای یکی من نظرمو گفدم .کاری با عکس قبلت ندارم من نظرم اینه کسی ک عملی دا ...

و اینکه کسی که عمل نکرده دلیل این نمیشه که به خودش نمی رسه،دلیلش اینه که نقصی نداشته

و اینکه کسی که عمل نکرده دلیل این نمیشه که به خودش نمی رسه،دلیلش اینه که نقصی نداشته

واقعا راست میگن ک کاش عملی هم برای مغزای معیوب بود استارتر خودش از هر دو خط حرفش سه تا کنایه و طعنه به دخترای نچرال زده بعد اومده تایپک درباره ی این زده ک ی نچرال از حسادتش اینارو گفته کاش بعضیا وقتی تن ماهی میخورن فاز کوسه برندارن بابا طرف حقیقتو گفته اسمون ریسمون بافتنت چیه میگی ن نچرالا الن بلن یا پولشو ندارن 🤦🏻‍♀️

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤