2777
2789
عنوان

الان برق نیس

173 بازدید | 18 پست

خو خدا ازتون نگذره تواین هواشرجی 

اونم اهواز الان ۴ ساعت برق نیس خدا بزن ب کمرتون گ‌میگین مامسلمونیم فقط بفکر مردم کشورا دیگین 

بامادر مریض خدا سرنگونتون کنه

الان مادرم بدحال شده زنگ زدیم اورژانس تا اومدن مادرم بردن بیمارستان 

خدا ازتون نگذره نسلتون از رو زمین برداشته 

بی غیرتای مفت خور

ک راضین مردم بدبختی بکشن زن بچه خودتون بفرستین خارج ازکشور یااختلاس کنید فرار کنید

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

برق میره اب نیس

اب میای ک گل

خدا ازتون نگذره ب حق اولاد علی 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مسلمون؟ :) 

برق ماهم بیست دقه دیگه میره 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

تازه آنتن هم میره ی زنگ مهم نمیشه زد

۱ ساعت توبرق افتاب وایسادم تا تونستم زنگ زدم پدرم بابا بیا ول کن خرید مامان حالش بد شدخ تا انتن داده داغ عزیزشون ببین

مسلمون؟ :) برق ماهم بیست دقه دیگه میره

خداازشون نگذره جیگرشون تیکه تیکه بشه

خداازشون نگذره جیگرشون تیکه تیکه بشه

الهی امین 

فقط 30 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

اونجا ۴ ساعت برق میره؟!!!!اینجا فقط دوساعت میره

هرروز داره ۴ ساعت ۵ ساعت سرکارم ک ۶ ساعت هرروز برق میره

عزیزم میدونستی چنتا از نیروگاه های بزرگ کشور و به بهانه تعمیرات تعطیل کردن تا تولید برق کم بشه این از برکت دولت های اصلاحاتِ ناراضی نگه داشتن مردم برای تقدیم کردن ایران به غرب

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی
اونموقع که باید به فکر زیرساخت میبودن یه فکر غزه و لبنان و حماس و حشدالشعبی و اینا بودن

اخ از فهم کور

حالم وقتی خوب میشه که از قفس آزاد شم ..قفس خود خواهی..قفس گناه...قفس نادانی..قفس بی عرضه گی