2777
2789

من عقدم وقتی شوهرم نیست اصلا نمیام خونه مادر شوهرم،  شوهرمم شهر دیگه کار میکنه و دیر به دیر میاد تو این مدت مادر شوهرم تا اینکه زنگ میزنه یا من زنگ میزنم میگه نباید بیای ی سر بزنی 

حالا وقتی هم بیام هر چی رسید میزاره جلوم بخورم حتی انتظار داره من میام اینجا غذا درست کنم براشون ولی تا دختراش میخام بیان بهترین غذا ها رو درست میکنه 

بهم میگه هر چیزی میخای برو خودت در بیار بخور ولی روم نمیشه که برم رو یخچال مردم خودش ی بار میوه نمیاره جلوم 

مثلا دیشب به شوهرم گفته میوه بیارم برات گفت نه نمیخام بعد دیگه به من تعارف نکرد اصلا بعد با این کاراش انتظار داره بیام پیشش همش👀

مطلقی نرو، 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

هفته ای دوساعت برو سربزن و تمام

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جات باشم برای نهار یک تیکه گوشت بزرگ میپزم پر روغن

و برنج زیاد و پر روغن

همه چیز در حد بی رحمی استفاده میکنم تا یاد بگیره وقتی میگه بیا خودش پاشه درست کنه یا مشارکت کنه

میوه هم واسه خودت ی ظرف بزرگ بردار تا یاد بگیره برات بیارن یا بگن واسه خودت که بیار

اینا پررو بازی نیستا

لایک نکن لطفا😬

همین اول راه بهت توصیه میکنم که اعصاب و آرامش و خوشی زندگیتو صرف این مادر و کاراش نکنی.... ببین و بگذر... 

اگه غیر از این کردی، چندسال بعد به پیشنهاد من میرسی.... 

راهی هست که رفتیم و میروی.... 

نرو عزیزم زنگ میزنی کافیه

منم از زمان عقدم تا الان که ازدواج کردم فقط همراه همسرم میرم خونه شون. چندبار تنها رفتم رفتار درست باهام نکردن.

هرموقع هم گفتن چرا تنها نمیای بهانه اوردم

🪷🌱بالاخره‌جورمیشه‌جورچین‌روزگار‌برات🌱🪷

وقتی شوهرم میاد منو بزور نگه میداره شهرامونم یکی نیست نمیتونم ی روز گه میام سریع برگردم

وقتی شوهرت هست برو، کارهم زیاد نکن 

درحد ظرف شستن فقط

با شوهرت بیرون برو، و...

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

جات باشم برای نهار یک تیکه گوشت بزرگ میپزم پر روغنو برنج زیاد و پر روغنهمه چیز در حد بی رحمی استفاده ...

واااای چه باحال🤣🤣🤣🤣🤣

اگه اینجوری غذا درست کنه، از اون به بعد دست به سینه ازش پذیرایی میکنن😂

شهرامون یکی نیست نمیتونم سریع برگردم

خوب پس اصلا نرو مرتب زنگ بزن

بگو ببخشید منم دلم تنگ میشه دوست دارم بیام ولی شرایط ندارم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)