2777
2789

خب دلیل اون خوشتون نیومدن چیه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دقیقا فقط شما متوجه شدی چی میگم

وای یبارم یکی از فامیلای شوهرم از تو کیفش پول در آورد داد به دخترم من هیچی نگفتم ولی شوهرم خیلی بدش اومد اون لحظه ندید بعدا بهش گفتم،گفت پسش میدادی یعنی چی گفتم هنگ کردم واقعا،وضعمون بد نیس حرکتش زشت بود ولی فک کنم بی منظور بود چون خیلی سال بود مارو ندیده بود گفت نمیدونستم اینجایید چیزی برا دخترت نگرفتم

اسمش هدیست سفارش که نیست خیلی زشته وقدر نشناسی که ناراحتیتونو نشون بدید.دوست نداری استفاده نکن.فکر م ...

ببین مهم نیس چی آورده. اصلا طلا آورده

از خود اون شخص خوشم نمیاد. نمیخوام کلا هدیه بده به بچه ام. کلا دوس دارم دور باشه ازم ولی شر میشه اینو بش بگم

خب دلیل اون خوشتون نیومدن چیه

دلیلش اینه کلی به بچه ات لطف میکنه ولی پشت سرا به همه میگه پدر و مادر خودش هیچکاری براش نمی کنن. و هرچی نقطه ضعف هم ازت میدونه با بدترین شکل ممکن همه جا میگه و آبروتو میبره

دلیلش اینه کلی به بچه ات لطف میکنه ولی پشت سرا به همه میگه پدر و مادر خودش هیچکاری براش نمی کنن. و ه ...

اوه

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ببین مهم نیس چی آورده. اصلا طلا آوردهاز خود اون شخص خوشم نمیاد. نمیخوام کلا هدیه بده به بچه ام. کلا ...

پس چیکار میتونی بکنی بگی شر میشه.مجبوری استفاده نکنی.حتی جلو چشمم نزار مثلا اگر اسباب بازی میده نزار تو کمد اسباب بازیاش.وقتی استفاده نکنی شاید متوجه بشه.که استفاده نمیکنی و دیگه نیاره.مادر شوهرته که اگر بگی شر میشه؟

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

پس چیکار میتونی بکنی بگی شر میشه.مجبوری استفاده نکنی.حتی جلو چشمم نزار مثلا اگر اسباب بازی میده نزار ...

مادرشوهرمو خدا بیامرزه، خانم خوبی بود، مظلوم بود ولی بخاطر همون مظلومیتش جاری بزرگه ام کنترل تمام خاندان شوهرمو دست گرفته. ریاست کل خاندان دستشه. هم برام مادرشوهره، هم خواهر شوهره

مادرشوهرمو خدا بیامرزه، خانم خوبی بود، مظلوم بود ولی بخاطر همون مظلومیتش جاری بزرگه ام کنترل تمام خا ...

همسرت مشتت نیست رابطتونو کم کنید

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷