2777
2789

دیروز مادرم میخواست بره مهمونی خانوادگیش منم گفتم میام گفت تو خوشت نمیاد ازونا نیااا (خوشم نمیاد ولی خب هیچ جا نمیریم حوصلم سر میره)بعدش کلی بحث کردیم میگفت اماده نشو نیا عارم میاد دختر گنده رو ببرم نمیدونم دهنت بو میده نیا فلان 

گفتم خوبه محلت نمیدن منم خوب جوابشو میدادم بعدش میگفت به همه میگم فوشم دادی گفتم به کتفم 

برگشته میگ اره واسه همین به خاستگارم در خونه رو باز نمیکنه (خاستگارم داشتم قبلا خودم نرفتم به دلم نبودن)

هرچی میگف بدتر جوابش میدادم 

ولی خب قشنگ روز منو خراب کرد و باعث شد از ناراحتی  .خ .ا کنم کلی چرتو پرت بخورم

بعدش گرفت خوابید نرفت شب میخواست بره بیرون عذاب وجدان داشت ک بیا بریم نرفتم فوش دادم 

الانم بیدارم کرده بیا بریم میگم نمیام 

لطفا توهین نکنید به من خودش میدونه هرچی ضعف داشتمو ب روم میاره

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

دهنم بو میده بخاطر دندون خرابه مسواک میزنم آدامس میزارم و اصلا موضوع این نیست فقط میخواد ناراحت کنه 

منم گفتم خوبه اصلا رات نمیدن گشنه نگهت میدارن 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابا رابطتون رو درست کنین.‌حیف نیست رابطه مادرو دختری اینجوری باشه؟

دیگ کار ازینجاها گذشته 

عزیزم خوبه جواب میدی بنظر من. ولی سعی کن توهین نکنی . میتونی محکم حرف بزنی چون مادرت تهش پشیمون میشه ...

نمیخوامش متنفرم ازش دیگ

عزیزم خوبه جواب میدی بنظر من. ولی سعی کن توهین نکنی . میتونی محکم حرف بزنی چون مادرت تهش پشیمون میشه ...

مادری ک ب بچش به جای اعتماد به نفس انرژی منفی میده ناراحت میکنه بدم میاد

اگه کلی میخوای اوضاع آروم شه باهاش برو.و با هم خوب باشید.❤️🌹

اون ک دعوا نمیکنه 

میخوام نرم عذاب وجدان بگیرع

یه بار گفتم حالا من ک جایی نمیرم بزار برم افسردگی خفیف دارم فعلا بیکارم 

زنه یه خودکشی داشت میکرد نرفت

رابطه‌تون رو درست کنید ولی اگه می‌دونی نباید بری مهمونی نرو ولی واسه اینکه هر دو آروم بشید

اون ک عذاب وجدان گرفته برم نرم هیچی نمیشه فقط نرم پیش بابام و خودش عذاب وجدان میگیره و بابامم میبینه ک اون روز اون طوری کرد منم نرفتم

مادری ک ب بچش به جای اعتماد به نفس انرژی منفی میده ناراحت میکنه بدم میاد

ببین دو تا سنگ هم بزاری کنار هم یه روزی میخورن بهم. رابطه دوستی، خانوادکی یا حتی زندگی متاهلی هم اختلاف و دعوا حتی ممکنه ممکنه تحقیر داشته باشه. سخت نگیر