2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چجور میخوای آینده رو نبینی؟ نمیدونی چی در انتظارته شاید ورق برگرده .حق زندگی رو از خودت نگیر 

میدونم خیلی سخته خیلی داغونی آدم به مرحله اخر که برسه فکر خودکشی میکنه ،ولی نکن که پشیمونیه اخرش .به عذاب اون دنیاش نمیارزه اصلا .قوی باش 

چندسالته اسی؟

عزیزم چجور میخوای آینده رو نبینی؟ نمیدونی چی در انتظارته شاید ورق برگرده .حق زندگی رو از خودت نگیر م ...

من گلم۲۱ن آبجی بخداا بابام دیوونهام کرده مشکل اعصاب گرفتم جیغ میزنم ابرو های خودمو در میارم

من گلم۲۱ن آبجی بخداا بابام دیوونهام کرده مشکل اعصاب گرفتم جیغ میزنم ابرو های خودمو در میارم

میفهمم چی میگی🥺ولی ارزش نداره به خاطر همون بابایی که ازش بدت میاد حق زندگی رو از خودت بگیری تو که نمیدونی شاید آینده خیلی قشنگ برات رقم بخوره 

برو پیش تراپیست یا روانپزشک خوب میشی 

نمیتونی مثلا درسو ادامه بدی بری خوابگاه که دور بشی از بابات؟

درخواست دادم دیوونه تایید کن کارت دارم 

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)

خواهری اسی گلم لطفا درخواستم تایید کن کار دارم منم مثل تو بودم

تو مرا آزردی ‌. که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های  در خفقان  وفریاد در سکوتم  میدیدی بهم بد نمیکردی)