2777
2789
عنوان

ب شوهرم گفتم می‌دونم پس انداز مخفی داری

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 31 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی شد؟چکار کردین

از خرجی ما میگرفت 

بعدها فهمیدیم خرج دیگران کرده 

ولی بابام الان 45میلیون میگیره قبلا 5میلیون میگرفت 1500برمیداشت اخرش با دعوا کارتو داد مامانم خرج کل خونه الان با این کارته 

البته بابام جاهای دیگ کار میکنه از  اون بهمون کم میده مگه مورد خاص 

حداقل روزی 2تا 3میلیون کار میکنه ولی بهمون نمیده مگ لازم داشته باشیم با زور

فقط میدونم مرد باید همیشه پس انداز داشته باشه

جدا از پس‌اندازی که با همسرش درمیون میزاره

اتفاقات زندگی قبلش خبر نمیدن

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

دیگه وقتی خانما پس انداز مخفی میکنن واسه روز مبادا،آقایون هم یاد گرفتنحس بدیه واقعانمیدونم کار درستی ...

از من که ۱۰ساله ازدواج کردم بدون پس انداز برا خانم از واجباته

یکیو میشناسم کل بار زندگی رو دوشش بوده تا شوهرش کار کنه و موقع بازنشستگی به دردش بخوره

الان مرده بازنشسته شده کلا ماهی ۳تومن به زووور و منت میده برا خرج کاااامل خونه

نه دکتر میبره نه لباس میگیره هیییچ

خرج خونه و مهمون و قبض و همه چی با همون ۳تومن باید برسونه

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
از من که ۱۰ساله ازدواج کردم بدون پس انداز برا خانم از واجباتهیکیو میشناسم کل بار زندگی رو دوشش بوده ...

من ۱۵ ساله که از ازدواجم میگذره خواهر

من که نگفتم بده

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من ۱۵ ساله که از ازدواجم میگذره خواهرمن که نگفتم بده

تاحالا به این نتیجه رسیدی پس انداز مخفی داشته باشی؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.