2777
2789

۶ماه شوهرم بیکار شده از خونه رفته از قبل عید من با ۲تا بچه تنهام و نیامده

۲ماهه اواره خونه مردمم

خونه اجاره نمیره رهنم ازاد بشه. ۲نفر پولمو خوردن پس نمیدن.از استرس و فشار روانی دارم میریم هیچ کارم پیش نمیره

خودمم دستم جلو بقیه دراز

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت کجا رفته؟ زنگ بهش بزن با زبون خوش بیاد مشکلاتتو ببینه حلشون کنه

رفته راه دور دنبال کار 

زنگ میزنه گریه میکنه نمیاد

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

کار میکنه؟ چرا گریه میکنه

تصادف کرده دستش ناکار شده. دیه میده ب اونی ک زده بهش

پیک موتتریه

با ۲تا بچه وبال بقیه ایی؟

چقد منی، من هم ۴۵روز خونه مامانم بودم ولی خودم خرج میکردم پسنداز خودم بود شوهرم یقرون بهم نداد،من هم دوتا بچه دارم مستجرم هم کار خودم هم کار شوهرم گره خورده اصلا جور نمیشه هرکاری میرم خیلی طول بکشه یه هفته ست اون هم پول بهم نمیده بخدا اخلاقم هم عالیه🤔شما الان خونه کی هستی؟

استغفار کن و اینکه اگر با کسی قهری آشتی کن خیلی تاثیر دارهگره های زندگی مون دست خودمونه فقط غافلیمصب ...

قهر نیستم. ولی در حقم کوتاهی کردن. ناراحتم ازشون

استغفرالله ربی و اتوب علیه بگم یعنی

چقد منی، من هم ۴۵روز خونه مامانم بودم ولی خودم خرج میکردم پسنداز خودم بود شوهرم یقرون بهم نداد،من هم ...

انشالله زندگیت درست بشه . هوای بچه هاتو داشته باش گناه دارن

خونه داداش ظالمم