2777
2789
عنوان

ازدواج

82 بازدید | 13 پست

بچه ها من تازگی ها با یه آقایی آشنا شدم که متولد ۷۱ هستن  من ۷۷ ایشون یکبار ازدواج کردن و طلاق گرفتن یکسال از طلاقشون میگذره و توافقی جدا شدن خانوم ۱۸ ساله بودن و ایشون رو نخواستن و جدا شدن ازدواج سنتی بوده و دختره از پسره خوشش نمیومده بچه ای ندارن ولی قسط وان ازدواج رو که طلا برای ایشون خریده بودن  ماهی دو میلیون میدن ایشون لیسانس هستن و پایه حقوقشون ۳۵ تومن هست با اضافه کاری ۴۰ الی ۴۵ میشه

۹ تا بچه هستن ما ۳ تا بچه

من سابقه ازدواج نداشتم و دانشجوی دکترا هستم

از لحاظ ظاهر شاید زشت شاید معمولی باشن

و من زیبا هستم

از لحاظ اخلاقی هم صبور و خوش اخلاق هستن

به نظرتون برای ازدواج باهاش فکر کنم یا دچار مشکل میشم؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیین دلیل اصلی طلاقشون چی بودهاینکه دختره خوشش نمی اومده از پسر منطقی نیستپس چرا از اول ازدواج کرده ...

به اجبار خانوادش ، مشکلی نداره میگه میتونین با خود دختر خانوم و خانوادش هم صحبت کنین

به اجبار خانوادش ، مشکلی نداره میگه میتونین با خود دختر خانوم و خانوادش هم صحبت کنین

من جا تو بودم صبر میکردم با ی مجرد ازدواج کنم سنتم ک زیاد نیس

بازم هر طور نظر خودته

من جا تو بودم صبر میکردم با ی مجرد ازدواج کنم سنتم ک زیاد نیسبازم هر طور نظر خودته

میدونم ولی هیچ وقت یه خواستگار مناسب نداشتم واقعا قبلا بودن مثلا دیپلم یا ۱۳ سال ازم بزرگتر خودم

علاقه ای بهش ندارم

فقط از ترس اینکه هیچ نتونم ازدواج کنم دارم فکر میکنم بهش

میدونم ولی هیچ وقت یه خواستگار مناسب نداشتم واقعا قبلا بودن مثلا دیپلم یا ۱۳ سال ازم بزرگتر خودمعلاق ...

اگ دوسش نداری بهش فک نکن

اگ که دوسش داری ازدواج کن

و اینو بفهم ک اونم دوست داره یا ن

یعنی سعی کنم منتظر باشم با یه آدم دیگه ازدواج کنم؟

راستش واست موقعیت های بهتری میاد 

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی