سلام دوستان من واقعا به راهنماییتون نیاز دارم تنبلی دارم یه هفت هشت بازی دکتر رفتم الآنم قرص نوشته ولی پریود نمیشم وقتی هم میشم کلا خون نمیاد تا آخر پرسود دو قطره اونم رنگش سیاه ببخشید ها اینارو گفتم ولی واقعا خسته شدم
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
صب زود از خواب پاشو صبحونه بخور ورزش کن یوگا انجام بده با دمبل کار کن خرما بخور با دمنوش زیره بخور تو دو هفته خوب میشی قهوه با چایو قط کن شیرینی جاتو خیلی کم کن بجاش میوه و خرما بخور ورزش با دمبل بهت قول میدم هورموناتو جوری درست کنه که هم باسنت خوش فرم بشه هم سینه هات گردو خوشکل بشن
آره والا کلا گیاهخواری و اینا ولی هیچ اثر ندارن پرسود شدم ولی یه ذره ها یعنی تا آخر تموم شدن یه نوار ...
منم خیلی خونریزی کمی دارم
آزمایش دادم پرولاکتینم بالاست گفتن بخاطر این خونریزیم انقدر کم شده
من وزنمو با ورزش و حذف قند و مواد غذایی حاضری و فست فود کم کردم قبل اون فقط با قرص پریود میشدم
زنده باد کشور عزیزم ایران زمین. ❤️🤍💚 آنها که اهل صلحند بردند زندگی را/وین ناکسان بمانند در جنگ زندگانی…/ بشری که حق اظهار عقیده و بیان اندیشه خود را نداشته باشد، موجودی زنده به شمار نمی رود/ خواهشا افراد خشک مذهب و افراطی روی پیام من ریپلی نزنن ممنونم /به کوروش به آرش به جمشید قسمبه نقش و نگار تخت جمشید قسمکه ایران همی قلب و خون من استگرفته ز جان از وجود من استبخوانیم همه این جمله در گوش باد…چو ایران نباشد تن من مباد بدین بوم و بر زنده یک تن مباد…