2777
2789

اول صبح یارو اومده جنگ و دعوا ک قبض و نریختین 

مادرشوهرم اومد گفت ک ما ندیدم قبض بیاد جلو در الان نیم ساعت صبر کن تا شوهرم بیاد

گفت نمیشه خیلی صبر کردم ده دقیقه اس اینجا معطلم 

خلاصه کلی بحث کردین با یارو 

آخر سر دیگ داد میزد سر منو و مادرشوهرم

شوهرم و پدرشوهرم بیرون بودن تا بیان نیم ساعت ۴۰ دقیقه زمان برر

آخر سر جلو در و کند یه متر تا ب کنتور اب برسه و قطع کنه

واس ۳ میلیون هم اینجور می‌کرد

قبل عید ۴ تومن داده بودیم

حالا بنظرتون به جایی بزنگیم میان درست میکنن جلو در و 

روانمون و بهم ریخت

میگم آقا روزی ۴ ساعت ما برق نداریم پس چرا تحمل میکنیم چرا چیزی نمیگم

گفت اون بمنچه برو اداره برق اعتراض کن

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

حاضر نشد نیم ساعت صبر کنه

جای نمیشه بزنگیم پدر اینو دربیارن

گلنگ گرفت بود دستش هی میکوبید 

جلو در و همسایه آبرومون رفت

۲۱ فروردین ۱۴۰۰💖                                                         ۳ مرداد ۱۴۰۲💙                                                             تمام زندگی من a & n

ای وای چه ادمای بی انصافی 

حالا چرا اینقدر مصرفتون بالاست🙄🙄

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای وای چه ادمای بی انصافی حالا چرا اینقدر مصرفتون بالاست🙄🙄

دو خانواده هستیم

این ۳ میلیون برای ۵ ماهه

یعنی بعد عید ن قبض اومد ن خود نکبتش

الان یهو اوند کند و آبروریزی کرد و رفت

اونا هم مجبورن کاری که بهشون گفتن رو انجام بدن تو گرما نمیشه که هی منتظر بمونن 

خب تو این چند ماه که قبضی نیومده بود خودتون چرا پیگیری نکردید؟

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
چرا پول ندادیداگه آدم سلیطه ای هستی بلهبرو اداره آب شکایت کن

😐

اونا هم مجبورن کاری که بهشون گفتن رو انجام بدن تو گرما نمیشه که هی منتظر بمونن خب تو این چند ماه که ...

برن بمیرن الهی

😐

منظورم اینه میتونی هرچی بگن جیغو داد کنی جوابشونو بدی 

یعنی الان شما ۵ ماهه پول ندادید درسته اونا اومدن وظیفه شونو انجام بدن ولی شما باید جوری حرف بزنی انگار حق با خودته

هی نفسی میاد و میگاد🙃

برن بمیرن الهی

🙄چه دل سیاه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
مگه کنتور زیر آسفالته؟

ن کنتور تو حیاط

نمیدونم چرا جلو در و کند

باید همون موقعه زنگ میزدی پلیس میومد

نمیخواست کنتورو قطع کنه میخواست لوله اب اصلیتونو قطع کنه که جلو درو کند

به پلیس شکایت کنید   برید اداره اب پیش رئیسش چمیدونم برید استان 

‌سلام گشنمه خدافظ.