2777
2789
عنوان

چرا تا یکی میگه حالم خوب نیست

188 بازدید | 22 پست

بهش میگید قرآن بخون نماز بخون فلان ..هم به زور س...یاستو قاطی دین میکنید حالاهم به زور میخواد دین رو قاطی روان شناسی کنید 

راهکار بلد نیستی بگو بلد نیستم عزیزمن 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزبزجان اگه منطورت  من بودم ، من داخل تاپیک نگفتم قرآن یا نماز بخون 

چون خودمم این کارارو انجام نمیدم 

فقط میگم آدم وقتی به این فکر کن خدا به عنوان منبع قدرت فنا نا پذیر وجود داره ، یکم حس آرامش پیدا میکمخ

اگه خدا بخواد میشه 😍😘
عزبزجان اگه منطورت من بودم ، من داخل تاپیک نگفتم قرآن یا نماز بخون چون خودمم این کارارو انجام نمیدم ...

نه عزیزم شما چیزی به من نگفتی 

زندگی قطعیت اندوه باری است که ....نه میتوانی تمامش کنی نه میتوانی ادامه بدهی ...

نماز و عبادت خوبه ولی در جایگاه خودش

مثلا کسی ک حقش خورده بشه و ناراحت باشه باید یه حرکت دیگ بزنه

یا مثلا تو یه کاری شکست خورده باشه باید دنبال راه های دیگ باشه

با نماز خالی قرار نیست حقمون بهمون پس داده باشه یا موفق بشیم

خدا بهمون عقل داده

این کسایی ک میگی فکر کنم طبقه بالا رو دادن اجاره

کتاب های روانشناسی و موفقیت کمک میکنن ذهن آدمو باز میکنن و امید میدن

جملات امیدوار کننده مثل حباب تو خالین 

هر کسی عقیده خودش را میگه وتجربیاتششما اگر به پزشک معتقدی باید بری پیشش

فعلا وقتشو ندارم چند ماه دیگه ان شالله 

نماز و عبادت خوبه ولی در جایگاه خودشمثلا کسی ک حقش خورده بشه و ناراحت باشه باید یه حرکت دیگ بزنهیا م ...

بله درسته 

روانپزشک جز قرص خواب آور وتخدیر کننده مگه چیز دیگه م میده!این قرص ها برای مراحل آخره ولی همون اول م ...

تنها چیزی که به دردم نمیخوره معنویات و شنیدن جملات امیدوار کنندست 

با تو میتونی و تعریفای الکی حالم خوب نمیشه 

عزیزم هر کس بر اساس تجربش میگه خود من معنویات تغذیه روحمه  و باهاش آروم میشم

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

خب شما میگی وقت دکتر ندارم نماز و اینام ک هیچ کتابای روانشناسی هم حباب ان خب بفرمایید ملت چی بگن شما خوشت بیاد ملت هم نظرشونو میگن میتونی تو سرتیترت بزنی لطفا راجع ب دین صحبت نکنید

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد