2777
2789
عنوان

خدا واقعا جواب خوب بودنمون میده

82 بازدید | 7 پست

من اوایل بیست سالگی با یع پسر آشنا شدم و اومد خواستگاری نامزد کردیم قبل عقدی بهم زدیم 

چون با یه دختر دوست شد گفت اون پولدار تحصیلاتش چیه و خانواده اش فلانن 

کلی جلو خانوادم تحقیر شدم 

بعد یه سال بعدش با دختر عروسی کرده بود با خانواده دختر به مشکل خورده بود اومده بود تو اینستا بهم پیام داد پشیمون شده من دختر بسازی بودم از پس توقعات خانوادخ ابن دختر پولدار برنمیاد 

منم از همه جا بلاکش کردم و فقط بهش گفتم اون دختر برات بهترین انتخاب 

۲۸ سالگی با شوهرم شروع کردیم اشنایی و ۲۹ ازدواج کردم 

خیلی سالها طول کشید خیلی تحقیر شدم مخصوصا خانواده و فامیل 

نمیگمم شوهرم ایده آله ولی زندگی خیلی بهتری دارم از زندگی که میتونم با اون داشته باشم 

و راضیم با همه سختی هاش ولب زندگی اون چون فامیلم میشنوم با اینکه خیلب پولدارشده 

هرروز با زنش قهرن خاله و دایی پادرمیونی که آشتی کنن

خانواده همسرشم اگه حمابت مالبشون کنه باهاش خولن اگه بهشون پول نده بدرفتاری میکنن 

مهریه زنشم زیاد 

خوشبخت باشی گلم 

خدا قلب شکسته هیچکس رو لی جواب نمیزاره 

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید بتو دروغ میگن نفرینشون نکنی 

یکی از همکارای اقا یدختریو تیغید سواستفاده مالی و جسمی کرد بعد با سنگدل ولش کرد 

بخاطر اینکه دختر نفرینش نکنه جلوی دختر خودشو بدبخت نشون میده 

مردا موذین 

شاید بتو دروغ میگن نفرینشون نکنی یکی از همکارای اقا یدختریو تیغید سواستفاده مالی و جسمی کرد بعد با س ...

فامیلیم و میدونم زندگیشو 

من اهل نفرین نیستم کلا واگذار میکنم به خدا 

فامیلیم و میدونم زندگیشو من اهل نفرین نیستم کلا واگذار میکنم به خدا

اینکه تو از حقت بگذری یا نگذری بخودت مربوطه بکسی مربوط نیست حق الناس 

ولی هر چیزیم باور نکن ،وقتی همه بدونن ی نامردی چه ظلمی در حق دختری کرده از ترسشون که دختر یا نفرین نکنه یا دردسری برای زندگی پسر درست نشه همگی دست به یکی میکنن و پسرو بدبخت نشون میدن 

در جامعه مردسالار که همیشه حقو به نامردا میدن ساده نباشید 

اینکه تو از حقت بگذری یا نگذری بخودت مربوطه بکسی مربوط نیست حق الناس ولی هر چیزیم باور نکن ،وقتی همه ...

من به سال تمام افسردگی گرفتم دو ترم دانشگاه افتادم میرفتم دم خونشون گریه میکردم 

همون دختر که زنشه الان منو تحقیر کرد 

خب چیکار میتونستم بکنم فراموش کردم درسم خوندم به خودم رسیدم 

الانم پولدار خیلی ولی از لحاظ زندگی مشکل دارن 

یه بار حتی بچه اش سقط شد با زنش مدتها مشکل داشتن زنش میرفت پیش مشاور میگفت این دیگه به من دست نزنه

من به سال تمام افسردگی گرفتم دو ترم دانشگاه افتادم میرفتم دم خونشون گریه میکردم همون دختر که زنشه ال ...

هر چیزیو باور نکن 

کسیکه اینجوری بهت ظلم کرده حرفاشم راست نیست 

سعی کن از زندگیت خبر دار نشن با فامیل مشترکتون قطع ارتباط کن اون اخبار واقعی زندگی تورو میفهمه ولی بتو یمشت اخبار دروغ تحویل میدن 

حتی بنظرم الانم میخواد زندگی تورو خراب کنه