2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاد یه کلیپ اینستا افتادم مامانش گفته بود تو عکسا زیاد نخندین معلوم‌نشه خوش میگذره چشم میخوریم 

اینام تو عکسا گریه میکردن 

😂😂😂😂ذات ایرانی

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

همه چی چشم خوردن داره  بستگی داره چه آدمی اطرافت باشه با چه انرژی و میزان حسادت

وقتی میبینی  کسی اخلاق خاصی داره که خوشت نمیاد یا احساس میکنی بهت توهین میشه   اصلا اعتنا نکن و بروی خودت نیار انگار متوجه مسئله نیستی کلا

همه چی چشم خوردن داره بستگی داره چه آدمی اطرافت باشه با چه انرژی و میزان حسادتوقتی میبینی کسی اخلا ...

دقیقا یه عده اگر از چیزی مربوط به اونها تعریف کنی  اعتقاد دارن چشم میخورن

خوب بهتره سکوت کنی

دقیقا یه عده اگر از چیزی مربوط به اونها تعریف کنی اعتقاد دارن چشم میخورنخوب بهتره سکوت کنی

مادر شوهر من حتی به  بلوز  جدید که یکی بخره بپوشه حسادت میکنه    باور کردنی نیست   

الان جدیدا انگار مد شده چیزی نگی آشنای نزدیکم خیلی با هم نشستیم حرف زدیم تازه خبردارشدم ۵ ماه حاملست ...

این حاملگی پنهان کردن که تو همین سایت هم رواج داره 

همه شدن خانواده سلطنتی  دیگه نمیگن باردارن 

والا دوره ما  تا جواب آزمایش مثبت میشد همه می‌فهمیدند