2777
2789

من دخترم ۴ ماه مریض شد تب داشت بیحال بود دیگه دکتر ازش ازمایش حون گرفت عفونت داشت بعدم دارو بش داد اموکسی کلاو خلاصه خوب شد بعد ۴ روز 

اتفاقی دیرپز ازمایش خونشو میدیدم دیدم از بین گلبول های سفیدش زمانی که مریض بود لنفوسیتش خیلی کم شده بود نوتروفیلش رفته بود بالا حالا همش رفتم تو فکر که نکنه چیز بدی باشه؟کسی تو ازمایش خون بچش در زمان بیماری این حالت و دیده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برا بچه نهبرا مادرم پیش اومده مادرم هر وقت گلبول سفیدش بالامیره لنفوسیتش پایین میره

تو ازمایشش گابولاش نرمال بود فقط لنفوسیتش من نگاه کردم تعدادش خیلی کم شده بود مادر شما زمانی که مریض میشه این طوری میشه؟؟یا همیشه اینطوریه

تو ازمایشش گابولاش نرمال بود فقط لنفوسیتش من نگاه کردم تعدادش خیلی کم شده بود مادر شما زمانی که مریض ...

اره عزیزم موقعیکه مثلا مریض بود ازمایش میداد و اینجوری نشون میده چند سالیه دکتر گفت مهم نیست 

شما نشون دکتر دادین چیزی که نگفت

مشکل و ناراحتی تو شاید ارزوی دیگری باشه 💔