2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شغل عالی هست عاااااااالی .......پسرعمه های من چندتاییشون تو این شغلن، همسرخودمم همین شغله منتها اتوبوس و ماشین سنگین اونم واقعا خوبه ....

کارمند بودن ب درد هرکسی نمیخوره 

سرهرکوچه یه دانشگاهه هست بگومدرک بگیربراخانوادت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

شغل عالی هست عاااااااالی .......پسرعمه های من چندتاییشون تو این شغلن، همسرخودمم همین شغله منتها اتوب ...

منم دقیقا ب خانوادم همینو میگم سیکل داره مگه چ عیبه بلاخره پول درمیاره

پسر خالم تو این شغله ماشالله وضعش توپه 

اینم بگم خیلی پسر پرتلاشیه و شب و روز نداره شغل دولتی استراحت داره شغل ازاد این چنینی شب و روز نداره 

امروز ۴۰۴/۶/۸   .و من در خسته ترین حالت ممکن ارزوهام و خواسته هام پر کشیدن و دست نیافتنی شدن به چشمم مرگ ارزوهامو دارم میبینم .امیدوارم مشکلاتم تموم بشه و متن امضام تغییر کنه ❤️

منم دقیقا ب خانوادم همینو میگم سیکل داره مگه چ عیبه بلاخره پول درمیاره

خب دیگه دیدگاه ها متفاوته ....فقط کسی را انتخاب کن که با وجود اینکه درجایگاه خودش بهترینه به چشم خانوادت کم نباشه و بخوان طعنه بزنن یا کم ببیننش.....

چون سیکل داره خانوادم ب من ک لیسانس دارم میگن ن بدردت نمیخوره بی سوادها

بگو پسره بره مدزسه بزرگاسالا اسم بندیپپویسه یه ساله دیپلمشو بگیره ، همشم با تقلب پاس میکنن

بعدم به خانوادت قول بده لیسانس بگیره، یعتی سال بعدش بره پیام نوری علمی کاربردی ازادی چیزی یه لیسانس مهندسی بگیره