2777
2789

من شوهرم بعد بچه دار شدن اذیتم کرد و دعواهای شدید .

نوزادم رفلاکس شدید داره گریه های وحشتناک دست تنهام و نه شیر مادر میخوره نه شیرخشک که به تجویز دکتر بهش دارو میدم .

تنهام و کمک ندارم .

خسته ام .

مادرشوهرم خیلی تو بچه داری حرفه ای و مهربونه.

اگه بچه رو بذارم کلا برم چی میشه ؟ خ خستم اخه. پشیمونم 

سلام 🌷

گناه اون نوزاد معصوم چیه که میخای ولش کنی به امون خدا ، تو مادرشی تو بدنیا اوردی تو بااااید نگهش داری به بهترین صورت ، اخه من نمیدونم ادمای مثل تو چرا باید مادر شن وقتی لیاقتشو ندارن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هیچ کس برای بچه ،مادر نمیشه..

این حرفا رو قطعا دلی نمیگی ،چون خسته ای  از روی خستگی میگی...

پارسال شرایط شمارو داشتم الان دخترم راه میره میخنده شیرینه 

همه ی اختلافات ومشکلات یه طرف کارهای دخترم یه طرف..خواهرزاده ام فوت شد بهم خبردادن داشتم گریه میکردم تو اون حین  تو صورتم نگاه کرد بوسم کرد هیچوقت یادم نمیره  دلم قنچ رفت...

سخته میگذره به خودت ارامش بده...

😳😳😳

چیه فقط یه مادر اوج مظلومیت اون نوزادو میفهمه ، من خودم نوزاد دارم هرکاری که براش میکنم انقد دلم میسوزه برای مظلومیتش ، بعد این میخاد ولش کنه بره استراحت ، درست میشه میگذره ، سختیش تا ۴ ماهشه ، عذاب وجدان نمیگیره بعدش که چرا بچمو ول کردم چرا کم گزاشتم چرا حوصلشو نداشتم ، واقعا من نمیتونم تحمل کنم 

برا چی ولش کنی و بری در طول روز یکی دو ساعت بذارش پیشش خودت استراحت کن به خودت برس افسردگی بعد از زایمان کاملا طبیعی 

بچه های منم تا چهار ماهگی کولیکی شدید بودن این روزا مثل برق وباد میگذره این سختیا فقط مال تو نیست 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

نه نگران نباش ، همه ی ما مانا این دوره رو دارن

فقط باید یه همسری داشته باشی که کمکت کنه ، هم از لحاظ روحی هم کمک های کوچیک مثالا یه ذره بچه رو‌نگه داره تو بخوابی ، با بچه بازی کنه ، بهت روحیه بده 

به این فکر کن چند سال دیگه بچت بزرگ میشه 

شیرین زبون میشه 

این روزا هم میگذره تا ابد که نوزاد باقی نمی‌مونه 

نهایتا یکی دو روز در هفته بزار پیش مادر شوهرت و خودت برو به تفریح و... برس و برای خودت آزاد باش 

همه مامانا روزای الان تورو سپری کردن

ماساژش بده حتما 

به لطف فضا مجازی واقعا خیلی کارا راحت تر شده بزن نت ببین باید چیکارا بکنی

میتونی روزی یکساعت بزاریش پیش مادربزرگش و استراحت کنی

شما الان دوچار افسردگی بعد زایمانم شدی عادی این رفتارات

هروقت خواستی به یه اصفهانی بگی خسیس قبلش یه سر به گلستان شهداش بزن 😎اره دایی اینجوریاس

پس چرا به دنیاش اوردی؟ برای اینکه مثل کوه پشتش باشی. ازش مواظبت کنی . بهش رسیدگی کنی نه اینکه ولش کنی. به دنیاش نیوردیش که همینجوری ولش کنی و بری. همه ی مادر ها یه روزی به خاطر بچشون سختی داشتن اما تحمل کردن صبر کردن تو هم باید با صبر و تحمل بچتو بزرگ کنی