2777
2789

سر مسائل و وسایل کوچیک خونه هم فریاد میزنه مثلا یکم آب ریخته بشه رو کابینت (میگه جواب صاحبخونه رو چی بدیم خراب شه)

واسه انجام کارام که منو میبره بشدت غر میزنه حای پرخاشگر با اینکه من هفته ای یکی الی دوبار میگم بریم بیرون حالا تفریح یا وسایلی که میخوام 

وقتی میاد اکثر اوقات تو گوشیه و میگه تو حرف بزن گوشم با توعه ( ولی نگاش به گوشی) با اینکه میدونه من شهر غریبم و نیاز به توجه دارم

به خانوادم توجه نداره و توقع داره که شدیدااااا محبتش کنن 

ولی من از جانب خانواده اون چیز خاصی ندیدم ولی بازم نزدیکم بهشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه.تومنی یا من توام

بیخیال بابا اهمیت نده

واسه منکه هرچی بگه جوابشو میدم عین خودش اخرش یکیمون کوتاه میایم😁

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
همه همینن عزیزم زندگی همینه سعی کم کم به راش بیاری

ببین هیچ ادمی اون روی منو ندیده چون نتونسته اونقد منو عصبی کنه ولی این اقا با حرفاش منو تا جنون برده و یه روی بد از من دیده

شما خودتون ایرادی ندارید؟ 

کامل و بی عیب هستید؟

چرا ازدواج میکنید ک سر هرچیزی طلاق بگیرید!

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
عه.تومنی یا من توامبیخیال بابا اهمیت ندهواسه منکه هرچی بگه جوابشو میدم عین خودش اخرش یکیمون کوتاه می ...

نه تو فرق داری یکیتون کوتاه میاین ولی این اقا هیچوقت نمیپذیره

ببین هیچ ادمی اون روی منو ندیده چون نتونسته اونقد منو عصبی کنه ولی این اقا با حرفاش منو تا جنون برده ...

این آدمو باید مدیریتش کنی.

قابل کنترله. نسبت به حرفاش بی تفاوت باشی میفته دنبالت.

یکی دو تا دوست و رفیق برا خودت پیدا کن با اونا برو بازار و تفریح