2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا کلا لباسا یادم نمی مونه مگر اینکه خیلی خاص و شیک باشه یا خیلی بد مثلا دخترعمه همسرم با ۵۰ سال سن و وزن خیلی زیاد یه لباس صورتی پوشیده بود که خیلی تنگ بود و متاسفانه اصلا بهش نمیومد و چون با همون لباس با روسری اومد جلوی دوربین رقصید جزئیات لباسم یادمه 

مامانم عروسیم لباسی پوشید ک خییییییییلی قدیمی بود البته قشنگ بود خیلی دلم شکست هنوز زخمش رو قلبمه

اووووه ول کن بابا

الان کی یادشه که دیروز ناهار چی خورده

بعدم عزت نفست رو ببر بالا عزیزم

اونم فک کنم چون فیلمو دیدی چند بار

نه اتفاقا اون قسمت فیلمبرداری نشده اونام دیر اومدن چون مسیر سالن بهشون خیلی دور بود و گم کرده بودن اما چون لباسش عجیب نامناسب بود براش کامل یادمه و اینکه چند نفر دیگه هم بعدها پرسیدن از اقوام خودم که نمیشناختن سمت همسرم رو که اون لباس صورتیه کی بود و ... متوجه شدم خیلی جلب توجه کرده اما غیر اون به ندرت کسی یادم می مونه حتی خودمم دقیق یادم نمیاد مراسما چی پوشیدم 

البته دو تا زنعموی جوون داره مادرم که هر دو خیاطن و بینهایت شیک و با سلیقه معمولا لباساشون چون خاصه اون دو نفر رو یادم میمونه

نه اتفاقا اون قسمت فیلمبرداری نشده اونام دیر اومدن چون مسیر سالن بهشون خیلی دور بود و گم کرده بودن ا ...

منظورم جزئیات لباس تو فیلم نیست وگرنه ایشون تو فیلم هست و خیلی سریع اونم از پشت سر دیده میشه 

اما اینکه لباس قدیمی و جدید باشه مهم نیست به اندام طرف بیاد مهمه و سایز مناسب اون بنده خدایی که میگم اندامش خیلی بد شده بود تو لباس چون خیلی خیلی تنگ بود و البته  رنگ نامناسب