2777
2789
عنوان

زامبی ها

137 بازدید | 6 پست

اکثریت مردم هایتی را برده های آفریقایی تشکیل می دهند که به آنجا تبعید شده اند و بسیاری از آن ها جادوگری (voodoo) را که از ادیان غرب آفریقا سرچشمه گرفته است، دنبال می کنند. در وودوی آفریقا، زامبی یک مرد مرده است که توسط یک فرد روحانی به نام بوکور  به زندگی باز گشته است. 

از نظر وودو، این مردگان به زندگی بازگشته، هیچ اراده ای از خودشان ندارند و باید از اربابان خود که آن ها را به کار اجباری در مزارع مجبور می کردند، اطاعت کنند.

هیچکس در هایتی این داستان ها را باور نمی کرد تا اینکه خودشان از نزدیک آن را دیدند! فردی به نام Clairvius Narcisse  تقریبا ۲۰ سال بود که مرده بود، ولی دوباره ظاهر شد! او ادعا کرد که یک بوکور اورا دوباره زنده کرده است و در این سال ها مجبور بوده برای او در مزرعه کار کند.

دکتر واید دیویس که این داستان را شنیده بود برای ارزیابی این واقعه به هایتی سفر کرد. او متوجه شد که بوکورها از ماده ای به اسم پودر زامبی استفاده کرده اند که حاوی پودر ماهی های پف کرده سمی و پوست قورباغه های سمی است. 

او فهمید که این ماده باعث می شود که فرد، مرده به نظر برسد و تنفسش تقریبا قطع گردد، در حالی که هنوز زنده است. 

شخص مورد نظر بعد از دفن سریع از خاک بیرون آورده می شد و با برخی داروهای دیگر کاری می کردند که فراموش کند که بوده است!

دختر مازندرانم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب جوابش رو اون آقای پزشک داده راست گفته طرف نمیمرده بلکه کلی چیز رو قاطی میکردن مثل مخدرات میشده یجور اوردوز میکرده که میشده برگرده البته با کلی گیاهان دارویی سمی دیگه و کاملا منطقی هست جوریکه پزشک تعریف کرده و قشنگ بود 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••