2777
2789

4صبح خوابیدم بعدش از سر وصدای زیاد بیدار شدم

صدای چندین نفر نمیفهمیدم چی میگفتن

ولی صدای یه دختره هم بود

واضح داشت حرف میزد یادم نیست حرفاش منتظر بودم تموم شه حرفاش بخوابم

وقتی توجه میکردم صداها اروم میشد همین ک میخواستم خواب برم صدا بلند

اخرش خوابم برد خواب دیدم توماشین با خانوادم داریم تو خیابون دور میزنیم من ادمای عجیب غریب میبینم شب بود

یه عروس دامادهم دیدم ک داشتن قدم میزدن

به خودم شک کردم از خواهرم پرسیدم تو هم میبینی این ادمارو گفت ن کسی تو خیابون نیست این موقع

فهمیدم ک روانی شدم

بچها میترسم اکسیزوفرنی داشته باشم

از دیشب نخوابیدم

میترسم صدا بشنوم

چند ماه پیشم 2بار یه صدای ناواضح تو یکی از گوشام شنیدم در حدی ک برگشتم اطراف رو نگاه کردم بعد فهمیدم از تو گوش خودم

تورو خدا دعام کنید خیلی میترسم😭

افسرده نیستم زندگیمو به شدت دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیری مصرف نمیکنی؟اگه میکنی بگو بخدا مسخره نمیکنم جدی میگمتریاک گل شیشه

میگی دارو میخوره توهم میزنه 

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید 

امضام.

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

میگی دارو میخوره توهم میزنه

نه بخدا مسخره نمیکنم من خودم ژن شو داشتم مصرف کردم اسکیزو گرفتم یک مشکل روانی هم از قبل داشتم قاطی شده بود وحشتناک بود واییییی

مشکل شخصیت مرزی دارم یا اسکیزو قاطی شده بود البته حاد نبود

الان دیگه خوب شد قطعش کردم خیلی  کم دیگه الان 

ولی خب پارانوئیدش مونده و مشکل روانی شخصیت مرزی هم هنوز دارم

الان یکی سریع میاد میگه دکتر تشخیص داده؟

شخصیت مرزی و پارانویید رو اره ولی اسکیزو نه و قاعدتا توهم زدنم رو خودم میدونم

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

😂😂😂😂یعنی‌ تو روحتون با این کامنتاتون

می‌خواستم بپرسم گل کشیده تاحالا یا ن 

چون تو کانال گیزمیز ی کلیپ دیدم دکتره میگفت ۱۰درصد جامعه ایران ژن اسکیزوفرنی دارن اگ یبار گل بکشن فعال میشه البته واس اسی خدا کنه همچی چیزی نباشه

تو خوابت دیدی که عروس داماد دیدی؟

اگه خواب چیز عجیبی نیست خواب و بیداری گاهی ادم مغزش یکسری اصوات تولید میکنه مثلا خودم صدای اهنگ بین خواب و بیداری میشنیدم بعد کامل بیدار میشدم می فهمیدم خواب بوده

زنده باد ایران و ایرانی 🇮🇷 برای شادی روح رفتگان و مادرم فاتحه یا صلواتی بفرماید