2777
2789

باعث زایمان راحت میشه ؟

دستشویی مون طبقه بالاس روزی ۱۵ بار میرم و میام به نظرتون تو زایمان کمک میکنه؟

مسخره نکنید 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره گلم خوبه از اول بارداری رفتی این همه من چهارتا پله میرم درد زایمانم میگیره میترسم پله بالایایین ...

عزیزم ایشالا به سلامتی زایمان کنی 

من از اول بارداری فک میکردم زایمان خیلی راحته و مثل پریودیه ولی الان که دارم به آخراش نزدیک میشم یه ترسی افتاده به جونم حاضرم همه کار بکنم تا زایمانم راحت باشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

عزیزم ایشالا به سلامتی زایمان کنی من از اول بارداری فک میکردم زایمان خیلی راحته و مثل پریودیه ولی ال ...

عزیزم شما بارداری، برای منم دعا کن باردار باشم  

روزی از میان این همه درد امیدمیروید........................🌹🌹🌹حضرت فاطمه تو این شب عزیز حاجتمو بده من متوسل شدم به شما 
عزیزم ایشالا به سلامتی زایمان کنی من از اول بارداری فک میکردم زایمان خیلی راحته و مثل پریودیه ولی ال ...

سلامت باشی عزیزم ان شاءالله شمام به سلامت زایمان کنی 

ازه منم خیلی میترسم فک کنم لگنمم تنگه خیلی چون از وقتی وارد ماه هفت شدم درد لگنی شدید دارم خدا کمکمون کنخ فقط

خدایا برای همه چی شکرت

سلامت باشی عزیزم ان شاءالله شمام به سلامت زایمان کنی ازه منم خیلی میترسم فک کنم لگنمم تنگه خیلی چون ...

مرسی گلم منم از همون روز که وارد ماه هفتم شدم لگن درد شدید گرفتم استخون بین پاهام خیلی درد می‌کنه نه میتونم بشینم نه میتونم از جام بلند شم فلج شدم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

مرسی گلم منم از همون روز که وارد ماه هفتم شدم لگن درد شدید گرفتم استخون بین پاهام خیلی درد می‌کنه نه ...

ای داد پس واسه فشار بچس منم همینجور رسما فلجم 😭🤣خدا کمک کنه بهمون😭🥲

خدایا برای همه چی شکرت

ای داد پس واسه فشار بچس منم همینجور رسما فلجم 😭🤣خدا کمک کنه بهمون😭🥲

آره لگن داره باز میشه 

من با گریه از جام بلند میشدم میگفتم یعنی تا آخر عمر اینجوری میمونم 

بعد به دکترم گفتم شیاف پروژسترون داد یه مدت استفاده کردم بهتر شدم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

آره لگن داره باز میشه من با گریه از جام بلند میشدم میگفتم یعنی تا آخر عمر اینجوری میمونم بعد به دکتر ...

منم همینجورم شیافمو من از بعد انتی دارم میذارم بخاطر درد از اول داد بهم الان بی اثره کاملا 🫠

خدایا برای همه چی شکرت

سلام خوبی عزیزم الان تاپیک های قبلیتون دیدممنم منتظرم😭 هیچ مشکلی هم نداریممیشه بگید چیکارکردین نتیج ...

سلام گلم مرسی تو خوبی 

قربونت برم والا شوهرم واریکوسل داشت عمل کرد خودمم تنبلی تخمدان داشتم پیاده روی و ورزش هوازی انجام میدادم رژیم گرفتم هفت کیلو کم کردم که دیگه باردار شدم رژیمو ول کردم وگرنه خیلی بیشتر باید کم کنم 

بستنی و هله هوله نمی‌خوردم نون فقط سنگک می‌خوردم برنج فقط هفت قاشق خورش 5 قاشق 

هر روز ناشتا شیر محلی داغ میکردم یه زرده تخم مرغ مینداختم داخلش تند تند هم میزدم بعد عسل قاطیش میکردم می‌خوردم اندازه یه لیوان

ولی اون ماهی که باردار شدم دارو مصرف کردم اونم چون اسپرم شوهرم خوب شده بود دکتر نوشت اولین ماهی که دارو مصرف کردم باردار شدم 

داروهامم اینا بود لتروزول و استرادیول و آسپرین با یه آمپول سینال اف 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا