2777
2789

یه نامزدی داشتم بعد چند ماه ک من عاشق شدم کاملا سنتی بهونه گیری و دعوا کرد و رفت 

فهمیدم دختر داییش میخاسته و فک نمیکرده من ج مثبت بدم با خانوادش اومده فقط ک حال خانوادش بگیره 

اخرم با دختر داییه ازدواج کرد

شوهرمم الان رفته و میگه من نمیتونم مسئولیت بچه و زن قبول کنم

اخه بعد 8 سال فهمید؟؟؟؟

گناه من چی بود

این همه کنار اومدم باهاش

ب کی من باید گلایه کنم الان

ن اعصاب درستی براممونده نه حوصله دارم

یه سال اخری همش جنگ دعوا 

اقا گفت کار راه بندازیم بعدم نشست و لم داد

منم الان شهر غریب گیر کردم ن میتونم برم خونه بابا نه تحمل اینجا دارم

موندم باید کی مقصر کنم

خودمو؟؟علم غیب داشتم مگه؟اولش خوب بود میگفتم کم رو هست منم ک تلاشم کردم

مادر پدرم ک مثل بقیه پدر مادرا تحقیق درست حسابی نکردن 

مادرشوهرم ک میدونست چ بچه ای تربیت کرده و ایقدر ب پرو پای من ک اون روزا حالم خوب نبود پیچید تا جواب بله گرفت

یا گلایه از خدا کنم با سرنوشتم

بچه که نداری

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی 5 ساله

ازمون چی شرکت کردی؟  اگر بخای جدا بشی تکلیف بچه چیع پیش کی میمونه  انشالله خدا کمکت کنه خواهر

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
یکی 5 ساله

با شوهرت حرف بزن به خاطر بچه هم که شده زندگیتونو بسازید و فکر جدایی و ... نباشید اون بیرون خبری نیست بچسبید به زندگیتون 

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

با شوهرت حرف بزن به خاطر بچه هم که شده زندگیتونو بسازید و فکر جدایی و ... نباشید اون بیرون خبری نیست ...

زنگ زدم بهد3 ماه 

چند بار بهش گفتم رفته خونه مادرش سرکارم هست

گفتم تو ک میری سرکار خوب برگرد میگه نه راضیم

چرا باشه تنها بی مسئولیت

وقتیم بود خودم کارا میکردم ولی الان بد دلم از سرنوشتم میگیره

زنگ زدم بهد3 ماه چند بار بهش گفتم رفته خونه مادرش سرکارم هستگفتم تو ک میری سرکار خوب برگرد میگه نه ر ...

ای بابا مردک بی مسئولیت مسخره 

فقط حیف از اون بچه حیف😔

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

ازمون چی شرکت کردی؟ اگر بخای جدا بشی تکلیف بچه چیع پیش کی میمونه انشالله خدا کمکت کنه خواهر

معلمی

احر کاه جوابش میاد درگیر بودم زیاد نخوندم ولی میگم شاید ی حکمتی یوده دقیق سر بحث اومدن دفترچه شوهرم رفت و من اتفاقی متوجه شدم

اخه دوسالی بود سر این ک کار راه بندازیم کمک شوهرم بودم و درس بیخیال شده بودم

بچه رو ک گفت نمیخام

دید برای مهریه اقدام کردم گفت خرج بشه میدم تازه ب زور3 تومن زده

3 تومن میخام چکار اخه

ای بابا مردک بی مسئولیت مسخره فقط حیف از اون بچه حیف😔

عذاب وجدان بچه داره منو دیوونه میکنه

باید با خودم بیارم مغازه  ن پارکی نه چیزی 

همش سرش تو گوشیه منم درگیر کار یا کار خونه یا افسرده

سعی میکنم خوب باشم ولی ده دقه حوصلم نمیشه بازی کنم

معلمیاحر کاه جوابش میاد درگیر بودم زیاد نخوندم ولی میگم شاید ی حکمتی یوده دقیق سر بحث اومدن دفترچه ش ...

انشالله قبول بشی

عذاب وجدان بچه داره منو دیوونه میکنهباید با خودم بیارم مغازه ن پارکی نه چیزی همش سرش تو گوشیه منم د ...

گناه داره به خدا اون بچه هیچ گناهی نداره سعی کن بیشتر باهاش وقت بگذرونی 

نمیدونم بخدااز 7 شب تا 5 صبح مغازم مشتریم نداریم تابستونهکلی مشکلات دیگه شدم مرده متحرک

۷ تا ۵ صبح چه مغازه ایه ؟