2777
2789
عنوان

هروقت بیرون قهوه میخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست
چون اسپرسوهه قوی تره تاثیرش تا ترک و عربیکا و روبوستا و...

من ایس موکا زدم هنو:) این وصعیتم

خودم تو خونه روبوستا ۵۰ درصد میزنم

اگر بچهام زنده میموندند اولی فروردین ۹۹بدنیامیومد دومی ۱۹مهر۴۰۲

من بدون قهوه تا صبح بیدارم ، بخورم ک دیگه هیچی 

الان ک الانه هنوز تماام سرم درد میکنه نشسته بودم ، بلند شدم محکممم خورد ب در پنجره الان چند ساعتی هست ولی همچنان درد میکنه سرم نمیذاره بخوابم😂😂 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شک میکنم یک چیز فراتر میزنن واقعا خودم تو خونه دوشاا ک میزنم تهش واسم ۳ساعت جواب میده ولی بیرون ...

پودر کافئین میزنن توش 

بعد اسپرسوها با عم فرق داره کلاسیک عربیکا بقیه نمیدونم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
پودر کافئین میزنن توش بعد اسپرسوها با عم فرق داره کلاسیک عربیکا بقیه نمیدونم

مم خودم همیشه کلمبیا ۵۰درصد میگیرم طعمشو دوست دارم

ولی بیرون ایس موکا خوردم

اره کافین زدن 

چون وثتایی خودم اسپرسو میزنم تو خونه صبح خیلی زود میزنم تا شب اثرش بره بعدم تا غروب ببخشید بو ادرارم فرق مسکنه وقتی کلا از بدنم کافین خارج میشه میفهمم الان از وقتی امدم همون حالم

مایعات بخور بره

فک نکنم با مایعات بره چون بایر اون اثر لازم جذب  داشته باشه بعد دفع میشه کم کم اب ک میخورم ولی بهتر برم درس بخونم:)

سعی کن خودتو معتاد قهوه نکنی که هرروز بخوری

اتفاقا از وقتی درس نمیخونم قهوه نمیخورم امروز خیلی سردرد داشتم اصلا هرچی صبر کردن خوب نشد گفتم یک چیز ملو بخورن خوب شم الان سردردم خوب شده ولی خوابم نمیبره:)